Emel sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 12:30

İlk defa gittiğim yerde, verdikleri saatten 1 saat sonra geldiler ve bir de üzerine trip attılar. İşlem başladığında yanındaki arkadaşıyla sürekli sohbet etmekten suratıma bakmadıkları gibi, etlerimi çok kanattılar. Açıyor dememe rağmen çok normal karşıladılar. Protez tırnakları kısa istedim, ama uzun yaptı ve kısa olmayacağını iddia etti. İşlem bittikten sonra kullanamadığımı dile getirip aradım. Bir süre çekişmeli konuşmamızdan sonra zorla da olsa 'Tamam, gelin kısaltalım' denildi. Sonra gitmek için tekrar aradığımda benden 800 ₺ gibi bir ödeme istediler. Bunun için tartışınca bana para teklif edip başka yerde yaptırmamı söyleyip her yerden engellediler. Yaparken inci tozunun fiyat farkı olduğunu söylemeyip, ücretli olduğunu kasada öğrendim. Normalde 1500₺ anlaştığımız ödemeyi yaparken kredi kartından olursa ekstra ücret olacağını, havale ile bu ödemeyi yaparsam ancak aynı ücret olabileceğini söylediler. Ben havale değil karttan ödemek istiyorum dememe rağmen zorla ödeme yaptırttılar.

28 Ekim 2024 15:02

12 Ağustos 2023 13:20
Rana Alver Beauty Protek Tırnak Deneyimi
Rana Alver Beauty Protek Tırnak Deneyimi

20 Kasım 2024 14:46
Amatör Hizmet Ve Yanıltıcı Fiyatlandırma
Amatör Hizmet Ve Yanıltıcı Fiyatlandırma
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Elvan Abalı Güzellik Merkezi Protez Tırnak Düşmesi

23 Nisan 2024 22:06