Uni Baby Saç Açıcı Sprey Kızımda Bit Yaptı

19 Aralık 2023 12:42

Uni Baby markasının saç açıcı spreyini aldım. Ürünü kızımda kullandıktan sonra bit problemi yaşadık ve bu durum bize de geçti. Derhal firma ile iletişime geçmek istiyorum. Çocuğumun temiz saçına ürünü uyguladıktan sonra kaşıntılar başladı ve ne yapacağımızı bilemedik. Firmanın bize dönüş yapmasını ve bu durumdan nasıl çıkacağımız konusunda yardımcı olmasını talep ediyorum. Ürünü temiz saça iki gün boyunca kolay tarama sağlaması için uyguladık. Çocuğum bu dönemde hastaydı ve evdeydi.

07 Ocak 2024 23:57

Uni Baby saç spreyi kızımda bit yaptı firmayı aradım kargo ile alacaklardı kimse gelmedi Uni Baby firması neden tarafıma dönüş yapmıyor temiz saça uyguladık çocuk kaşınmaya başladı bu süreçte evde raporluyduk okula da gitmedik kimseden bit gelmiş olamaz i

19 Aralık 2023 12:45 (Şikayetten 2 dakika sonra)
19 Aralık 2023 13:03

Firmadan dönüş bekliyorum birileri bana ulaşabilir mi

19 Aralık 2023 13:36

Öncelikle ürünlerimize ve firmamıza gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz. Bizimle temasa geçerek ürünümüze ilişkin geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz kayda alınmıştır. Şikayet örneğiniz MNG Kargo ile tarafınızdan aldırılarak kalite kontrol sürecimiz gereği Kalite Güvence Laboratuvarlarında analiz edilecektir. Bu süreçte kabul ederseniz size telafi ürün gönderimi yapılacaktır. Analiz sonrası gerekli bilgilendirmeyi tarafınıza sağlıyor olacağız. Gösterdiğiniz duyarlılık ve değerli zamanınızı ayırarak bizimle temasa geçtiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri San. ve Tic. A.Ş

Sudenaz
Sudenaz

Uni Baby saç spreyi aldım kızıma kötü kokusu var ve kızımda bit yaptı yazık bir de okula gidiyor firmadan şikayetçiyim

Elif

Bizi de aradılar saç spreyini kargo ile alıp teste göndereceklerdi kimse ne geldi ne gitti firmadan dönüş bekliyorum

Uni Baby Kolay Tarama Saç Spreyi Kaşıntı Yapmaya Başladı

Şeyima