Pınar sonucu yetersiz buldu

Pınar
21 Ocak 2024 16:45

Ülker'in sınırlı sayıda yeni çıkarmış olduğu Çokonat Baklava ürününden satın aldım. Ve sonuna doğru çikolatanın içinden kocaman siyah kıl çıktı. Bakın paketin içinden de değil çikolatalının içinden çıktı. Burada insan sağlığı söz konusu bundan sonra Ülker'den herhangi bir şey alacağımı zannetmiyorum. Demek ki insan eli ile paketlemeler yapılıyor ve hijyen göz ardı ediliyor. Türkiye'nin önde gelen markasına bunu yakıştıramadım, ürünü hala saklıyorum kıl çikolatanın içinde olduğu için hala duruyor. Firmadan dönüş gelene kadar ürünü tutacağım gerekirse ilgili kişilere iletebilirim, yeter ki bir daha böyle bir şey yaşamayalım.

21 Ocak 2024 16:59 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Pınar
24 Ocak 2024 13:51

Hızlı dönüşünüz için teşekkür ediyorum. Ürünü ilgili kişiler almaya geldiler, gelirken bu paketi getirdiler. Fakat Ülker, Türkiye'nin en önde gelen markalarından yüzlerce ürününüz var bu yüzden bu kutuyu hiç yakıştıramadım :) Getirmeseydiniz de bir farkı olmayacaktı bu şekilde markayı daha iyi hatırlamayacağız maalesef. İyi çalışmalar.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Ülker Çikolatadan Kıl Çıktı

Meryem
19 Ocak 2024 19:26
Ülker Çikolatadan Kıl Çıktı

Ülker Fındık Aşkı Adlı Çikolata

18 Ekim 2023 23:45
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Çokonat Baklavalı Çikolatada Kurt Çıkması Güvenimi Sarstı

21 Ekim 21:02