Kırıkkale'de Ulaşım Sorunları ve İletişim Eksiklikleri

05 Ekim 2024 14:29

Hızlı trenle Ankara'dan Kırıkkale'ye yolculuk yapıyorum ama tren garında dolmuş yok. Otobüs saat başı olduğundan 45 dakika beklemem gerekiyor. Taksiye bindim, o da 700 metre için 102 TL yazdı, şaka gibi. Kırıkkale Belediyesi 185 şikayet hattını aradım, dolmuş, otobüs ve taksi şikayet etmek için. Ama oradaki görevli konuşmasını bilmiyor, otobüsü savunuyor, şikayet almıyor. İsmini sordum, A*** F**** gibi isimler söyledi. F**** Hanım dedim, telefonu kapattı. Şaka gibi bir gün Kırıkkale'de. Şimdi kime şikayet etmem gerek? Bugün cumartesi, kötü bir gün. Ulaştırma Bakanlığı ve Kırıkkale belediye yetkililerine bildirmek üzere. Engelli vatandaş olmak zor tabii.

19 Temmuz 2024 01:51
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Antalya Otogarı Kamil Koç Tarafından Haksızlığa Uğradım Mağdur Edildim

19 Aralık 2024 09:39

17 Temmuz 2023 05:53