Firat sonuçtan hiç memnun değil

Uki Giyim Müşteri Memnuniyetsizliği Kumaş Pantolonların Renk Atması

04 Mart 2024 21:51

Ankara Etlik form Uki mağazasından 1 ay aralıklarla firmaya güvenerek 3 takım elbise ayrıca birkaç tanede kumaş pantolon aldım. Ürünler yıkanmadığı halde kumaşında renk atması oluştu. Yaşamış olduğum sorunun firmaya bildirdim ürünleri getirmemi istediler. 15 gün sonra dönüş yapacağız dediler 1 ay haber çıkmadı, sonra red cevabı geldi. Bana verilen ürün inceleme formunda bile ürün beyazlaması renk atması yazıyor … Sonra mağazaya gittim tekrar bırakın dediler 1 haftaya geri döneceğiz dediler dönmediler bu 2 hafta aradım mağaza çalışanları umursamaz bir tavırla red gelmiş takımlar ama gelmediğini söylediler. En sonuna da İstanbul ana merkez zaten oyalama yapıyor hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Böylesine elit bir firmanın müşterilerine karşı davranışı, oyalaması, müşteri hizmetlerinde kimseyi muhatap bulamayışım ciddi anlamda müşteri memnuniyetsizliğine dönüştü. Hiçbir şekilde satmış oldukları ürünlerinin arkasında durmuyorlar onu da geçtim garanti kapsamı olan ve bizden de kaynaklanmayan ürünle ilgili oluşabilecek hiçbir sorunu üstlenmiyorlar. Ben yaşamış olduğum bu durumu Tüketici Hakları'na başvuracağım sonuca göre maddi manevi tazminat davası açacağım...

06 Mart 2024 15:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Firat O. Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Sizden gelen bildirime her zaman önem vermekteyiz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla , UKI Müşteri İlişkileri

06 Mart 2024 22:21

İyi akşamlar ben dönüş olacağını zannetmiyorum 2 aydır hep oyalanıyorum olay 3 takım elbise değil vazgeçerim gider, olay 10 dakika dönerim deyip hiç dönülmemesi mağduriyetiniz giderilecek deyip hiç ilgilenilmemesi personel isim listenizi neredeyse ezberledim ama hep mağduriyet …Ben ceketi yıkamışım ceket boya atmış pantolon fermuar yeri beyazlaşmış 3 takımda da 1 pantolonda kullanıcı hatası öyle mi?

Veysel
Veysel

4522112641 numaralı siparişim günler geçmesine rağmen hala paketleniyor gözüküyor ve müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Herhangi bir kargo mesajı gelmedi lütfen sorunun çözülmesini rica ediyorum

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
02 Temmuz 2025 12:00
uki-magazasindan-alinan-urunler-kisa-surede-bozuldu-degisim-reddedildi-8.jpg
uki-magazasindan-alinan-urunler-kisa-surede-bozuldu-degisim-reddedildi-7.jpg
uki-magazasindan-alinan-urunler-kisa-surede-bozuldu-degisim-reddedildi-5.jpg
uki-magazasindan-alinan-urunler-kisa-surede-bozuldu-degisim-reddedildi-3.jpg
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Uki Giyim Mağazası Şikayet Var

İlyas