Uğur Okulları Edremit Kampüsü Liseyi Kapattı

02 Ağustos 2024 17:08

2. senemiz bitti. Edremit Uğur Okulları'na 2 yıl önce eşimi kaybettim. İstanbul'dan Edremit'e taşındık. 2 oğlumu kendi istekleri doğrultusunda okulunuza yazdırdım. Önümüzdeki sene için ödemelerini Mayıs ayından peşin gönderdim. Küçük 5. sınıf, büyük lise son olacak. Lakin bir hafta önce lisenin kapandığını, istersek Bahçeşehir'e aynı ücretten geçebilecekleri söylendi. Gidip görüştük. Servis de olsa bana uzak. Sonra artı 50 bin gibi yemek ücreti istenecekmiş diye duydum. İki çocuk, kitaplar, servis, eğitim, kıyafet, tek başına bir kadın için zorken bir de bu çıkmaza sürüklendik. Onca okulunuz var, hayatta her şey para mı? Son sınıf olan öğrencilere dokunmayacaktınız. Benim oğlum zaten çok zor günler geçirdi. Şimdi öğretmenleri, arkadaşları ve okul ortamını tamamen değiştir diyorsunuz. Bu adil mi? Büyük vebal. Neyse, ben şu an erken kayıdı kaçırdım. Diğer okullarda sayenizde dünyanın farkı isteniyor. Bu vebal de size yeter. Oysa güvenmiştik bu kuruma. Ben oğlumun ödemesini hemen geri istiyorum. Haftalarca bekleyemem. Okul bulup kayıt yaptıracağım. Hatta belki 5. sınıfa geçen kardeşini de alacağım buradan. Seneye kapandı denebilir. İyi günler. Bir de kitaplar, 5. sınıf kitabına 39 bin lira isteyen bir ticarethane daha.

profile profile
12 Ağustos 2024 11:21 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın Özlem B. Bildirmiş olduğunuz konu yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla

Özlem
Özlem
16 Ağustos 2024 20:05

Yetkili birim dediğiniz aynı okulun kampus müdürü ne yapsın o mu kapattı liseyi gerçekten yetkili biri bir muhatap bile iadem hala yok ben para iadesi alicamki başka bir okula kayıt yaptırayım bugün ayin kaçı oldu ciddiyetsizsiniz CİMER dahil her yere yazacağım

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Okulları'nda İade Sorunu Ve Yemek Ücreti Kesintisi

10 Ekim 2024 15:07

Uğur Okulları'nda Fahiş Ücret Artışları Ve İletişim Eksikliği!

28 Ekim 2024 11:02
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 17:26
Fuat sonucu yetersiz buldu

Uğur Okulları Okul Vaatleri Ve Akran Haksızlığı İle Hayal Kırıklığı

02 Ocak 2025 18:16
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 18:45