Emre sonuçtan hiç memnun değil

Ugreen Harici Ses Kartı Ses Seviyesini İnanılmaz Ölçüde Düşürüyor

09 Temmuz 2024 12:14

Merhabalar, geçenlerde can sıkıntısından arada oynamak adına PS5 satın aldım. Cihazı satın alırken bir jak girişinin olmadığını biliyordum ama zaten durmadan kulaklıkla oynarım diye önemsemedim. Ancak şu an kulaklık sıkmaya başladı. Ben de elimdeki çokça memnun kalarak kullandığım Anker Soundcore Motion b hoparlörümü bağlayabilmek adına ses kartı almak istedim. Araştırmalarım sonucu gerek memnuniyet seviyesi olsun gerek elinin yüzünün düzgün olmasından başlıktaki modeli tercih ettim. Zaten UGREEN'de bana göre tam bir fiyat performans markasıdır (-dı). Ancak cihaz elime geldiğimde bir baktım ses seviyesi felaket ölçüde düşüyor. Kendimce sorunun hoparlörün Bluetooth olmasından kaynaklandığını düşündüm ve bir masraf daha yaparak giriş seviyesi kablolu bir hoparlör aldım. Ancak yine ses seviyesi çok kötü. Bilgisayarıma bağladığımda çok iyi. Ben de bilgisayarıma satın aldığım harici ses kartıyla bağladım ve yine bilgisayarda da ses kartıyla kullandığımda ses seviyesi felaket düşüyor. Ve düşüş abartısız %70 seviyelerinde. Cihaz basit bir ürün olduğundan kutusunu temizlik yaparken atmıştım yoksa iade ederdim. Driver vs. De yok.

Wraith Esports Teknik Servisinde Tekrarlayan Sorunlar Ve Yetersiz Çözümler

17 Temmuz 2025 22:55
wraith-esports-teknik-servisinde-tekrarlayan-sorunlar-ve-yetersiz-cozumler-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Crown Micro İntercom Cihazında Ses İletim Sorunu Ve Servis Çözüm Eksikliği

02 Ağustos 2025 14:42
crown-micro-intercom-cihazinda-ses-iletim-sorunu-ve-servis-cozum-eksikligi-1.jpg
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Fahri
20 Kasım 2023 02:14