Melih sonuçtan hiç memnun değil

Ugreen Allah'ını Seven Derdime Derman Bulsun

Ugreen Allah'ını Seven Derdime Derman Bulsun
12 Haziran 2024 23:31

Arkadaşlar, ne olursunuz biriniz bana yardımcı olsun. Hiçbir yerde bulamıyorum. Bende Ugreen Power Roam 680W güç kaynağı var ve bu cihaz FO9 hatası veriyor. Bir türlü kendine gelmiyor. Cihaz kendi kendine kapandı, ne güç girişi var ne de çıkışı. Böyle açıyorum, kendine geliyor. Sonra tekrar 5 kere 'dit dit dit' diye ötüyor ve kapanıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum, yok. Teknik servis, 'Biz bu cihaza destek vermiyoruz,' diyor. Sanki üvey evlat. 20 bin lira para verdik, elimizde kaldı. Bunun bir çözümü yok mudur?

Kaan
Kaan

Hocam tam emin değilim ama sanırım kod aşırı yüklenme hatası. Almanca bir sitede buldum bakarken. Yani cihazın servise gitmesi lazım. Yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapın 4 6 ay arası sorununuz çözülür. Aldığınız yerin değişim yapması lazım. Yapmıyorsa Tüketici Hakem Heyeti ile çözebilirsiniz. Şu şekilde ararsanız yazı önüne gelir "ugreen powerroam f9 error"

Gani
Gani

Hocam arka kapakta açıldıktan sonra overload tuşu var. Orada overload olduktan sonra cihazı resetlemeye yarıyor. O tuşa basıp dener misin açılmasını bir daha. Ürünü ben de almayı düşünüyordum ancak senin yorumun benim de canımı sıktı. Muhtemelen birkaç ürünü aynı anda takıp haddinden fazla yükleme oldu bir anda overload a girdi ve çıkamıyor.

Melih

Hoca cihaz üstten açılıyor eğer cihazı sökmekten bahsediyorsan diğer turlu arka kapağı yok eğer biliyorsan detaylı anlatirmisin

Ugreen Power Roam 600 Batarya Sorunu

02 Aralık 2024 17:05
İlhami sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2025 11:35

19 Eylül 2023 12:28