Micatronic 2300 W UK

UFO Isıtıcı Servis Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi

Doğan
24 Şubat 2025 13:23
Murat sonuçtan çok memnun

UFO HP Hatası Nasıl Giderilir?

Murat
14 Ocak 2024 14:45

"Çok teşekkür ederim, çok ilgililer."

Furkan sonuçtan çok memnun

Furkan
28 Ekim 2023 17:31

"Fazla çalıştırdıkça koku giderek azalmaya başladı. Şimdilik koku neredeyse bitmiş durumda. Bu süreçte bana yardımcı olan Meltem hanıma teşekkür ederim. İleri ki zamanlarda koku yaparsa servise göndereceğim. Umarım herhangi bir sorun olmaz. UFO en güvendiğim marka"

Can
03 Şubat 2023 13:30
Zübeyde sonuçtan çok memnun

Zübeyde
25 Ocak 2023 20:35

"UFO genel müdürlükten Tuğba hanım beni bizzat aradı ve WhatsApp tan iletişime geçti çok ilgilendi sağ olsun yardımcı oldu servisle olan iletişimde bir problem çıkmadı. Tek problem Servis adresime çok uzaktı ulaşım problemi yaşadım. Küçük ev aleti olduğu için kapıdan alma durumu yoktu. Bu nedenle yapım aşaması uzun sürdü. Keşke Samsun merkezde de bir Servisi olsaydı UFO markasının. Bugün servisten aldım çalıştırdım sobamı şu an problem yok. Teşekkür etmek istedim. Markanın ürünün arkasında durması müşteriye gerekli ilgiyi göstermesi çok güzel tüm ilgililere teşekkür ediyorum."

Marka Profili

UFO 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %58
Marka Karnesini Gör

Çok Karşılaştırılanlar

Marka Profili

UFO 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %58
Marka Karnesini Gör