Polat sonuçtan çok memnun

29 Ocak 2024 16:08
Polat'ın Teşekkür Mesajı
“Antalya Tüvtürk sütçüler istasyonu sorumlusu Mahmut bey gerekli ilgi ve alakayı göstermiştir. Teşekkürler”

25.01.2024 tarihinde Sütçüler Tüvtürk muayene istasyonuna 2004 model tek kapılı Opel Corsa aracımı muayene yenilemek için götürdüm. Daha önceki muayene esnasında, farlarımın karşı tarafı rahatsız etmeyip ışığı kırması için cam filmi çektirmiştim ve muayeneden o şekilde geçmiştim. O güne ait fotoğraf telefonumda mevcuttur. Arka kampana, balata, fren halatı gibi parçaların sağlıklı olması açısından hepsini sıfır olarak taktırdım. Girdiğim muayenede, fren değeri salgısı ve benzeri sebeplerle ağır kusur sayıldı, koltuklar hasarlı olduğu gerekçesiyle bu da ağır kusur sayıldı. Arkadaşa kibar bir dille, arka emniyet kemerinin araçtaki tadilat sonrasında takmayı unuttuğumu dile getirdim. Sonuç olarak, diğer maddelerde yazan kusurlar da eklenince muayeneden kaldım. Arkadaş, koltukların sallandığını ve onarılması gerektiğini, emniyet kemerini takmam gerektiğini söyledi. Ben de tartışmaya girmemek adına, emniyet kemerini takmayı unuttuklarını söylemedim. Arabaya bindiğimde koltuğun raylara oturmadığını fark ettim, ancak yine de bir şey demeden indim. Kurallara uyuyoruz ve uymayanları uyarıyoruz ama insanlık nerede kaldı diye düşünüyorum. Emniyet kemerlerini taktırdım. Frenle ilgili problemleri de tekrar kontrol ettireceğim ve ne gerekiyorsa yaptıracağım. Koltuklarda bir problem yok, tek kapı mandallı olduğu için çok milimetrik oynuyor. Umarım bir problem çıkarmazsınız.

31 Ocak 2024 11:30 (Şikayetten 1 gün sonra)
Polat
Polat
01 Şubat 2024 10:54

Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Koltuk Yırtığını Ağır Kusur Yazdı

29 Temmuz 2024 23:31