Merve sonuçtan hiç memnun değil

Turyol Çeşme Ofisi Postayla İstediği 80€ Teyit Etmiyor

Merve
25 Ağustos 2024 20:09

Turyol Çeşme ofisine önce Sakız adasına kapıda vize için gereken belgeleri yolladım. Sonra servis ücreti için IBAN vereceklerini düşündüm onu da postayla istediler. 80 euro nakiti zarfa koyup yolladım ki hiç yasal olduğunu düşünmüyorum. Belgeleri yollamadan da yolladıktan sonra da defalarca aradım ulaşamadım. Sadece belgeler ulaştıktan sonra kendileri servis hizmeti ödemesini yollamam için bana ulaştılar. Her gün dört kere aradım şansa iki gün önce açtılar. Detaylı bilgi almak istedim belgelerimi yolladım paramı yolladım bir sonraki süreç nedir dedim. Bir de nakitimin postayla geldiğini onaylar mısınız dedim. Ben buradan bakamam PTT takip numaranızla siz bakın ulaştıysa hallolmuştur işlemleriniz diye bir cevap aldım. PTT ulaştı diyor fakat ben kalkıp sakız adasına feribota binip Turyol'dan hiçbir teyit almadan elimde pasaportumla şans eseri oraya girip giremeyeceğimi mi deneyeceğim. Korkunç müşteri ilişkileri. Diğer şikayetleri de okudum hiçbir şekilde telefonla ulaşılmıyor. Düğün için gidiyorum olur da kapıda sıkıntı yaşarsam avukatlarla görüşecekler. Telefon görüşmeleri de tarafımda kayıtlı.

02 Eylül 2024 09:12 (Şikayetten 7 gün sonra)

Volkan
Volkan

Merve Hanım PTT nasıl ulaşabildiniz inanın Turyolu geçtim henüz PTT ye ulaşabilmiş değilim evraklar henüz teslim edilmedi bile

02 Temmuz 2024 15:53
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Melisa
02 Temmuz 2024 16:52
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Sakız Adası Seyahatinde Yaşanan Sorunlar

Rasim