Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Sakız Adası Seyahatinde Yaşanan Sorunlar

Sakız Adası Seyahatinde Yaşanan Sorunlar
13 Aralık 2024 15:03

İzmir Çeşme'den Sakız Adası'na gitmek için başvuruda bulundum, ancak Çeşme'deki Turyol ofisi ya evraklarımı göndermeyi unuttu ya da Sakız Adası'ndaki Yunan polisi geri gönderdi. Bütün işlemleri eksiksiz tamamladık: otel rezervasyonu, vize ücreti, 10 yıllık pasaport. Ofis, telefonla arayıp Yunan Adası'na seyahatimizin gerçekleşmediğini, Yunan polisinin evrakları geri gönderdiğini söyledi. Ödediğim feribot ve vize danışmanlık ücretleri benim için zarar oldu. Madem kapıda vize vermeyeceksiniz, neden insanları oyalıyorsunuz? Telefona bakan kadın son derece saygısızdı.

28 Şubat 2025 20:58

Daha önce başvuru yaptığımda, Yunan polisi tarafından reddedildiğimi söylediler ancak bu doğru değildi. Durumu araştırdım ve gerçeği ortaya çıkardım. Firmayı aradığınızda telefonlara ulaşmak neredeyse imkansız.

26 Şubat 2025 19:54

Firma zaten hiçbir şekilde telefonu da açmıyorlar kesinlikle ulaşamazsınız bu firmaya bu firma yerine daha başka firmaları tercih ediniz çünkü kendim yaşadığım için anlatıyorum paylaştığım fotoğrafta da göreceksiniz  benim planımı altüst etti daha feribota bilemeden benden feribot gidiş dönüş parasını aldılar cevaba gelince de Yunan polisi istemedi gelmenizi madem gelmemizi istemiyorsa neden o zaman feribot bileti parası alıyorsunuz lafa gelince de inisiyatif kullandık 80 Euro ücretinizi iade ettik Ben 50 euro Feribot artı 2.000 lira acenteye ödediğim paralar ne olacak acentele bile inanmadı

15 Aralık 2024 02:04 (Şikayetten 1 gün sonra)
15 Aralık 2024 15:26

Peki bütün evrakların Tam olmasına rağmen Yunan Oteritesi neden evrakları Geri Gönderdi Binemeyeceğim Feribotun parasını aldınız Bilet açığa alınsa ne olur Kullanamadıktan Sonra

16 Ocak 2025 12:57

Çok kalitesiz ve firma arayınca kesinlikle ulaşamıyorsunuz Mayıs ayında sakız adasına gitmek için bir başvuruda bulunmuştum ama başvurum berbat bir olumsuzlukla sonuçlandı çok saçma geldi bana nasıl ve ne olduğu ile alakalı hiçbir bilgi bile verilmedi sadece Yunan polisinin keyfine göre geri gönderdiği söylendi ben de bu duruma pek inanmadım yalan söyledikleri apaçık belli geçen aylarda jalem tur Ayvalık midilli adasına bir seyahat gerçekleştirdim hiçbir ret veya sorun ile karşılaşmadan gidip geldim buradan anlaşılıyor ki bu Turyol firması yalandan Yunan polisi kabul etmedi diyerek zaten ödediğiniz feribot biletini iadesini yapmıyorlar adamlar seni feribota bindirmeden yol parasını alıp cebine koymuş oluyor bu da onların karına tabi müşteri için de zarar savunmaya gelince de Yunan polisi kabul etmedi ama demezler hiçbir zaman biz evraklarınızı unuttuk kusura bakmayın o yüzden yolculuğunuz iptal oldu

26 Şubat 2025 23:56
27 Şubat 2025 00:03

Bilet sizin olsun Siz gider Gelirsiniz o biletle Yunan Adasına bir daha Sizin Gibi Firmadan Bilet Değil Su bile Alınmaz

01 Mart 2025 13:45

O zaman sorunumuz kalmadı sağlıklı günler dileriz

Turyol Müşteri Hizmetleri Telefonu Kesinlikle Açmıyor

Neriman
17 Temmuz 2024 23:41

Turyol Çeşme Ve Sakız Adasında Yaşanan Sorunlar

Adnan
08 Eylül 2024 13:29
H. Can sonuçtan hiç memnun değil

H. Can
24 Ağustos 2024 13:15

Çeşme- Sakız Mağduriyetimiz Turyol Firması

Dilara
01 Eylül 2024 22:27
Çeşme- Sakız Mağduriyetimiz Turyol Firması
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Turyol Çeşme Ofisi Postayla İstediği 80€ Teyit Etmiyor

Merve