Turyol 30 Ağustos Midilli Kontenjan Hk.

Turyol 30 Ağustos Midilli Kontenjan Hk.
16 Ağustos 2024 12:15

15 Ağustos günü 30 Ağustos için Ayvalık-Midilli arası Turyol'dan bilet aldım. 16 Ağustos günü evraklarımı hazırlamak için Turyol web sitesine girdiğimde 30 Ağustos günü kapı vizesi kontenjanı dolmuştur diye uyarı yazısı vardı. Fakat ben henüz evraklarımı firmaya yollamadım. Kontenjan doluluğundan vizem red olur mu?

16 Ağustos 2024 14:21

30 Ağustos günü midilli adasına kontenjan dolu uyarısı veriyorsunuz. Peki neden hala o tarihine feribot satışınız mevcut? O tarihe bilet alanların biletleri ne olacak. Neden hala o tarihe bilet satışınız mevcut? Nasıl bir yol izlemeliyiz. Destekleriniz rica olunur

16 Ağustos 2024 12:54 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Merhaba, Midilli Adası Kapı vizesinde kontenjan bulunmakta olup, Yunan makamları 1 günde belirtilen kontenjan dışında kapı vizesi kabul etmemektedir. Kontenjan uygulaması Yunan makamlarının uygulamasıdır. Sağlıklı günler dileriz.

Cem
Cem
16 Ağustos 2024 13:02

Peki vize kontenjanı dolduysa neden feribot satışınız hala mevcut

17 Ağustos 2024 06:48

Burak
Burak

Sn. Turyol yetkilisi, Evrakları önce istemiyorsunuz beş iş gün kala istiyorsunuz gemi alınmış, otel alınmış hu kontenjan evrakları fec istediğiniz için size gönderiliyor kontenjan nasıl doluyor?

Turyol İle Midilli Pişmanlık

Yasin