Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta Orijinal Ürün Tedarik Edemiyor!

12 Mart 2024 12:02

İyi günler. Aracıma 17.02.2024 tarihinde 4/6183891 numaralı kasko hasar dosyası açıldı. Poliçede belirtilen hasarlı parçanın orijinal olması halinde orijinal parça kullanılacağı belirtilmesine rağmen 25 gündür beklemekteyim. Tedarikçi firma sürekli yan sanayi malzeme gönderip süreci uzatıyor. Aracımı kullanamıyorum. İkame araç kullanım süremde doldu. Şu an yurt dışındayım eşim ve çocuklarımın vasıtası yok zor durumda kaldılar. Zaten poliçede orijinal malzeme takılması belirtiliyor. Yetkili servise gitseydim mecburen orijinal malzeme takılacaktı. Hasarı yüksek göstereceklerini bildiğim için tanıdığım ustalara götürdüm aracımı. Yani iyi niyetli düşündüğüm için bu noktaya geldi olay. Sigorta acentem Türkiye sigortaya mail atmasına ve ayrıca müşteri hizmetleri ile şikayet kaydı oluşturmama rağmen hala parçaların bir kısmı temin edilmedi. Ve konuyla ilgili 48 saat içerisinde tarafıma dönüş yapılacağı söylenmesini rağmen dönüş yapılmadı. Mağdur durumdayım. Türkiye sigortanın kurumsal kimliğine ve yıllardır sigortacılık sektöründe olduğuna olan güvenimden dolayı tereddüt etmeden kaskomu 29 Ocak 2024 tarihinde yenilettim. Ama geldiğimiz süreçte çok yanlış bir karar verdiğimi düşünmeye başladım. Sürecin bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyorum. Kısa süre içerisinde aracım yapılmazsa hukuki süreci başlatacağım. Bilginiz olsun...

12 Mart 2024 13:04 (Şikayetten 1 saat sonra)
12 Mart 2024 14:39
13 Mart 2024 11:33

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz ile ilgili elektronik posta aracılığı ile tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Mutlu Günler Dileriz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

13 Mart 2024 18:04

Turkiye sigorta yetkilileri malzemeler 13.03.2024 itibariyle hala gelmedi. 1 aya yaklaşıldı mağdur durumdayım artık şu malzemeleri temin edin. Bu kadar zor olmamalı kurumsal bir şirket için!

14 Mart 2024 17:54

Türkiye sigorta, malzemeler hala gelmedi. Aracım 1 aydır serviste. İkame araç süresi bitti. 21 Mart 2024 itibariyle muayene suresi bitecek aracın. Neden orijinal parça temin edemiyorsunuz. Böyle yaparak müşterilerinizi mağdur etmek hoşunuza mı gidiyor! Bu siteye girip şirketiniz ile ilgili şikayetleri inceleyen birisi sizin şirketi tercih eder mi? Biraz daha duyarlı olun yeter artık!

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta Araç Kasko İle Yaşanan Ekspertiz Ve Onarım Problemi

16 Mayıs 2024 22:00
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 12:11
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2025 13:53
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 15:18
Ozcan sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 13:49