18 Ekim 2024 18:13

Türkiye sigorta'dan yaptırdığım kasko sayesinde, bana 'keşke kasko yaptırmasaydım' dedirttiler. Arabanın çamurluğunu 11 Eylül'de park ederken vurmuştum, bunun üzerine Batman güney otomotiv'de kasko kaydı yaptırayım dedikten sonra başladı.

Sağ arka çamurluk davlumbazı sökülmüş olan aracım için tam 7 gün sonra bana geri dönüş yaptılar (ki altı üstü bir vida atılacak) o da yetmezmiş gibi bir vida atılacak işlem için bana 3 gün sonra arabayı alabilirsiniz dediler. Buraya kadar gene her şey bir nebze normal ama sıra ikame araca gelince Türkiye sigorta'nın nasıl bir kurumsallıktan uzak firma olduğunu gördüm. İkame aracın vale hizmeti diye bana söyledikleri şey, sözde kiralama şirketi beni gelip evden alıp ofisine götürüp orada aracı veriyor (amaç aracı aldığın yere teslim olayı var, ki oraya teslim edeyim diye beni oraya götürüp teslim ediyorlar).

Onu da geçtim, koskoca şirket gidip basit bir firmayla anlaşıyor ve bana tahsis edilen araç 68 binde birinin normalde kullandığı ama o gün il çıktığı için bana tahsis edilen araç. Her yeri vuruk kırık, araçtaki kusurlar için belki 60 tane fotoğraf çektim. Ben 2023 model 30 binde araç kaskoluyorum bana tahsis edilen araç 2022 model bir araç. Ve çözüm üretemiyorlar. Arabamı teslim alır almaz kaskoyu iptal ettireceğim.

21 Ekim 2024 07:25 (Şikayetten 2 gün sonra)
21 Ekim 2024 15:18

Türkiye Sigorta Haksız Yere Dosya Reddi

14 Haziran 2024 09:39
Türkiye Sigorta Haksız Yere Dosya Reddi
Kemalettin sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta Ve Hara Filo İşbirliğiyle Yapılan Mağduriyetler

11 Aralık 2023 17:48
Elvan sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2024 23:24
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 11:49
**"53 Gündür Mağdurum: Türkiye Sigorta Kasko İle Yaşadığım Kabus! "**