Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta Fizik Tedavi Provizyon Onayı Bitmeyen İstekler

09 Temmuz 2024 15:24

Türkiye Sigorta'dan Grup Sağlık sigortası yaptırdık. Yaptırmaz olaydık. Daha önce farklı bir firmadan hem kendim hem de eşim ve çocuklarım için yaptırdığım işlemlerde hiç görmediğimiz muamelelere maruz bırakılıyoruz günlerdir. Poliçeleştirme aşamasında eski firmadan devir aşamasında belli etmişlerdi ancak bu kadar olacağını tahmin etmemiştik. Bir fizik tedavi provizyon onayı için tüm geçmiş hastalıkların listesi, tüm radyoloji görüntülerinin listesi, 3 yıl önceki 6 muayenenin Enabız muayene formları, 3 yıl önceki görüntüleme raporu, hastaneden hasta kayıt formları vs. Bir müşteri nasıl memnun edilmezi yaşatıyorlar resmen. Sürece yayıp rahatsızlığımızın kendiliğinden geçmesini bekliyorlar sanırım.

10 Temmuz 2024 09:06 (Şikayetten 17 saat sonra)
10 Temmuz 2024 11:22

Sayın İlgili, Başvuruda yer alan bilgilerde kimlik numara/poliçe numara/hasar dosya numara bilgisi içermediğinden ilgili talep değerlendirilememiştir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

Ferit
Ferit
12 Temmuz 2024 09:49

Twitter DM'den ulaşmamı isteyip dönüş yapmamayı biliyorsunuz ama. Şu sayfada %21 memnuniyet oranınızı açıklayan bir ilgi olmuş. Kimlik/Poliçe numarasını herkese açık bir ortamda paylaşmak istemedim. Twitter'da DM'den isteyebilirdiniz çözmek isteseydiniz

08 Nisan 2025 04:43

15 Ocak 2025 17:28
Salih sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 12:01
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 10:19