Kezban sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Hayat Emeklilik Hayat Sigortası Vefat Nedeniyle Tazminat Ödememesi

11 Ağustos 2023 08:05

Türkiye sigorta hayat emeklilikten babama hayat sigortası yapıldı. Ziraat bankasından çekilen kredilere istinaden ancak istenilen belgeleri teslim ettik artık bir şey bulamayınca ödememek için ölüm belgesinde h bölümü dolu olmasına rağmen neden öldüğü yazmadığını iddia ederek ölüm sonucu yazıyormuş nedeni değilmiş nasıl bir saçmalık ölen bir kişinin ölüm nedenini sonucu olarak değerlendirilir ayrıca önceki nedenler yazmıyormuş olmayan hastalığı neden yazacaklar babamın ölümü ani oldu. Defalarca sorun çıkararak acımızı artırmaktan başka bir şey yapılmıyor. Diğer sigortalarının kabul ettiği evrakı Türkiye sigorta kabul etmiyor acilen çözüm istiyorum. Acımız var bir de siz sürekli evrak isteyerek evrakları yanlış değerlendirerek insanları üzmekten başka bir şey yapılmıyor.

11 Ağustos 2023 09:58 (Şikayetten 1 saat sonra)
11 Ağustos 2023 09:58

Sayın , Poliçe bilgilerine ulaşabilmek adına müteveffanın TC Kimlik Numarası gerekmektedir. Saygılarımızla, TÜRKİYE HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

11 Ağustos 2023 09:59

14182184908 Orhan altınten

15 Ağustos 2023 11:13
15 Ağustos 2023 12:40

Aynı şeyleri daha önce de ilettiniz hastane verebileceği evrakın o olduğunu söylüyor siz kendinize göre yorumluyorsunuz ölüm nedenini ölüm olucu diyorsunuz doktor ölüm nedenini yazdığını söylüyor ne yapmamızı istiyorsunuz anlamadım ani gerçekleşen bir ölüm de illa hastalık mı olması gerekiyor hasta değildi hastalığında yoktu olsa yazardı zaten anlamak istemiyorsunuz asla çalışılacak bir şirket değilsiniz

Meltem
Meltem

Sonucu nedir acaba bizde aynı durumdayız kredi çekenlere ibretlik hikayelerimiz var

Taha sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 21:23
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 00:50

07 Eylül 2023 20:45