Türkiye Finans Telefon Numarası Güncellemesi

24 Aralık 2023 00:00

Telefon numaramı değiştirdim. Fakat Türkiye Finans uygulaması ve İnternet sitesinden telefon numaramı güncelleyemiyorum. Bunu yapabilmem için şubeye gitmem gerekiyormuş. Ben Kilis de yım. Numarayı değiştirmem için Gaziantep e yönlendiriliyorum. Böyle saçma bir uygulama görmedim. Müşteri hizmetleri temsilcisi hiçbir şey yapamıyor. İvedilikle bu konuya çözüm getirilmeli. Güvenlikse bilgimi, şifremi tuşluyorum. Bu neyin güvenliği.

25 Aralık 2023 11:06 (Şikayetten 1 gün sonra)
25 Aralık 2023 11:45
Serkan
Serkan
25 Aralık 2023 19:01

Uygulama üzerinden onay veremediğim için hiçbir işlem yapılamıyor. Sanki bankadaki parama el koyulmuş gibi hiçbir işlem yapamıyorum. 3 farklı banka ile çalışıyorum. Türkiye Finans haricinde sıkıntı yaşamadım. Hesabın açıldığı Manavgat şubeye yönlendiriliyorum ama Manavgat şubede telefona bakan yok. Bu kadar kurumsal firma! Ve ayrıca şu an Kilis deyim burada da Türkiye Finans şubesi yok. Bu da ayrı bir kurumsallık! Bu sebeple en yakın şube olan beni Gaziantep e yönlendiriyorlar. Ve halen çözüm bulunamadı.

Türkiye Finans Mobil Uygulamasında Süregelen Telefon Numarası Güncelleme Sorunu Ve Yetersiz Destek

17 Ekim 2025 13:37
turkiye-finans-mobil-uygulamasinda-suregelen-telefon-numarasi-guncelleme-sorunu-ve-yetersiz-destek-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Finans Cep Telefon Güncelleme Sorunu!

06 Aralık 2023 15:49
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 10:03

Mobil Uygulama Ve Kimlik Doğrulama Sorunu İçin Çözüm Bulunamıyor