Şenol sonuçtan hiç memnun değil

TV+ Pro Android Cihaza Apk Yüklenmiyor

TV+ Pro Android Cihaza Apk Yüklenmiyor
15 Şubat 2024 19:47

Superonline tarafından satılan TV+ Pro cihazı Android bir cihaz fakat dışarıdan uygulama yüklemek için gerekli izinleri vermiyorsunuz.
Cihazı satarken oyun bile oynaya bilirisiniz cihaz sizin oluyor istediğiniz gibi kullana bilirsiniz deniyor.
Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz yetkili birime bağlıyorum deyip tekrar bant kaydına atıyorlar aynı şey tekrar ediyor.
Sonrasında destek TV Plus adresine mail attım önce ne olduğunu anlamadılar sonrasında şöyle bir cevap geldi.
( Cihazınız uygulama mağazasına entegre olarak çalışmaktadır. Apk yüklemeleri uygulamanın orijinal yazılımını desteklemediği için cihaz tarafından da desteklenmemektedir. Bu sebeple destek sağlayamamaktayız.)
Bu arkadaşlar Android in özelliğinin dışarıdan uygulama yüklemek olduğunun farkında değiller herhalde.
Cihaza bir güncelleme gelmesini ya da iade alınmasını talep ediyorum.

21 Şubat 2024 21:52

TV+ Pro Android cihaza apk yüklenmiyor satarken böyle olduğu hakkında bilgilendirme yapılmadı iade etmek istediğimde olanlar ise tam bir facia cihazı iade ediyorsunuz ama aynı parayı ödüyorsunuz yani aldınız kullanmak zorundasınız diyorlar araştırmalarıma göre önceden yükleniyormuş sonra bir güncelleme yapmışlar apk yüklemeyi kaldırmışlar. İade edemediğimize göre tekrar güncelleme gelip açılmasını talep ediyorum. Not: değerlendirdik iletişime geçtik diye yanlış beyanda bulunmayınız iletişime geçmeden.

profile profile
16 Şubat 2024 07:50 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

16 Şubat 2024 09:42

Merhaba Şenol Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanmış ve müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

Şenol
Şenol
16 Şubat 2024 11:07

Tarafıma herhangi bir bildirimde bulunamadı

Güvenç sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell TV+ Pro Apk Yükleme Sorunu

20 Şubat 2024 22:38
Turkcell TV+ Pro Apk Yükleme Sorunu
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2023 01:40
Ayhan sonuçtan çok memnun

14 Nisan 2024 20:52
"Superonline tarafından hasar bir şekilde sorunum çözüldüğü için teşekkür ederim"

11 Aralık 2023 14:17
Turkcell TV+ Android Apk Çalışmıyor