Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Türk Nippon Sigorta Cevap Ve Bilgi Alamıyorum

Türk Nippon Sigorta Cevap Ve Bilgi Alamıyorum
21 Eylül 2024 13:10

Kaza yaptım, haklı olduğum dosyada karşı tarafın Türknippon sigortası varmış. 1 ay geçmesine rağmen hiçbir konuda bilgilendirilmedim. Sadece servis tarafından 15 gün önce aracımın perte ayrılacağı söylendi, o kadar. Dosyam ile hasar bölümüne bakan Türknippon sigorta yetkilisi sadece isim olarak öğrenebildiğim T**** Hanım ilgileniyormuş. Defalarca aramama ve 2 mail atmama rağmen henüz dönüş yapılmadı. Hasar dosya no: 20240122429

14 Ekim 2024 16:09

Perte ayrılmış aracım ihaleye çıktı sigorta ile anlaştık 3 haftadır sigorta paramı yatırmıyor aracı aldılar evrakları gönderdim elimde hiçbir şey kalmadı paramı yatırmıyorlar otobay aracılık şirketi işi çözemiyor türknippon sigorta aradan çekildi süreci takip etmiyor

11 Ekim 2024 16:16

Türknippon sigorta tarafından aracımız perte ayrıldı otobay aracılığı ile satışı gerçekleşecek 15 gündür paramız yatacak diye bekliyoruz. En son pazartesi günü bugün için satışın yapılacağı ve tarafıma ödemenin gerçekleşeceğini söylediler ancak saat 14:30 civarı aradığımda yine aynı cevap aldım o gün yine bugün değilmiş şaka gibi

23 Eylül 2024 10:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sn. İlgili, Talebiniz işleme alınmış olup, kontroller sonucu tarafınıza bilgi sağlanacağı bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, TÜRK NİPPON SİGORTA

23 Eylül 2024 10:24

Umarım dediğiniz gibi olur zira 24 saat içinde dönüş yapılacak denildiğinden beri 15 gün geçti yinede ilginize teşekkür ediyorum

24 Eylül 2024 09:57

Nihayetinde az önce arandım ve şok olmuş durumdayım %100 haklı olduğum 35 gündür araçsız olarak mağdur edildiğim nisan ayında 420 bin TL'ye aldığım şu anda aynı özelliklerdeki motorun 360 bin bandında olan aracım için perte ayrılmış olduğunu ve 300 bin teklif edildiğini öğrenmiş durumdayım resmen dalga geçiliyor türknippon sigorta bir hayal kırıklığı imiş

25 Eylül 2024 14:52

Sn. İlgili Dosya sorumlusu tarafından, platform üzerinden belirtmiş olduğunuz iletişim numaranız üzerinden sizlerle iletişime geçilmiştir. Dosya süreciniz ile ilgili mutabık kaldığınız bilgisi edinilmiştir. Saygılarımızla, TÜRK NİPPON SİGORTA

25 Eylül 2024 15:07

🙏🙏🙏. Teşekkürler...

21 Ekim 2024 09:18

Sn. İlgili Beklenen evraklar; tarafımıza 17.10.2024 tarihi Perşembe günü iletilmiş olup ödeme girişi işlemlerine alınmıştır. Konu takibimizde olup işlemleriniz devam etmektedir. Saygılarımızla, TÜRK NİPPON SİGORTA

11 Eylül 2023 21:40
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Eksper Raporu Sonrası Uzayan Süreç Ve İletişim Sorunları

05 Mart 2025 16:44
Osman sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 22:14
İsmail sonuçtan memnun

24 Eylül 2024 12:27
"Şikayetten sonra hızlı ilerledi süreç. Teşekkürler..."
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 15:33