Türk Eczacılar Birliği Frisium Eczacılar Birliğinde Yok

12 Eylül 2024 16:25

Frisium yok yok. Ama neden? Bu ilacı çocuğumuz 2 senedir kullanıyor. Şimdi gelinen noktada sıraya girdik ilaç bekliyoruz. Lütfen sesimizi duyun ve getirin bu ilaçları. Yoksa eş dost akraba yurt dışında basit bir şekilde alınan ilaç için türlü eziyet yaşayacağız

Yorumlar (9)

Celal
Celal

Merhaba benim abim Fransa da ilacı hangi şehir den aldınız abim gidip oradan alabilir bilgi verir misiniz

Deniz

Fransa nın hangi şehri bir bilgim yok. Biz başkalarının araya girmesi ile getirttik. Şu anda ilacı eczacılar birliği muadili şeklinde gönderdi. Başvuru yaparsanız gelebilir

Özgür

Kargo kabul etmiyormuş bir de reçete istiyorlarmış Türkiye reçetesi geçmiyor bulamadık

Deniz

Benim aldığım ay da geçmişti. Reçete yazdırıp almıştık şimdi Türkiye'de muadili gönderildi

Neslihan
Neslihan

Bizde bekliyoruz 15 gün oldu hala yok yardımcı olur musunuz nasıl getirebiliriz?

Özgür

Yurt dışından biri alsa kargoya verip gönderebilir mi bize süreç nasıl oluyor acaba

Ceyhun
Ceyhun

Yurt dışından reçetesiz alamıyorsun vermiyor eczaneler bu ilacı

Özgür

Bulabildiniz mi bende arıyorum bu ilaçtan ne yapmalıyım

Deniz

Fransa dan getirttik. İstanbul da kargodan almaya gittiğinizde elinizde reçete olacak doktor imzalı. Yoksa verilmiyor bilginiz olsun. Getirdiğiniz ilacın tam ismi (kutusunda ne yazıyor ise o olacak) şekilde ve kaç adet ( 8 kutu ise içinde 8 kutu olacak) bu şekilde teslim alınıyor.

25 Temmuz 2024 21:44

Türk Eczacılar Birliği Frisium Apo Clobazam Yokluğu...

18 Temmuz 2024 13:51