Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 13:53

Tupperware tarafından aldığım ürünlerin uçları çıktı. Kendileri ürünlerin sıcakta da kullanılabileceğini öne sürerken, bu durumu anlayamadığımı belirtmek isterim. Üstelik bu ürünleri bebeğim için kullanmayı düşünüyordum ve bu şartlarda, doktorun söyledikleri gibi sağlıklı olduklarını düşünmüyorum. İlk olarak kendilerine e-posta göndererek durumu bildirdim ve gerekli mercilere şikayet edeceğimi, ancak bilinçli bir tüketici olarak önce onlardan bilgi almak istediğimi belirttim. Benden ürünlerin fotoğrafını istediler, gönderdim; ancak sonrasında tarafıma hiçbir geri dönüş yapılmadı. Acil olarak bir yetkilinin bana geri dönüş yapmasını bekliyorum. İnsan hayatı bu kadar değersiz olmamalı, hele ki sağlıklı ürün olduğunu iddia ediyorsanız.

24 Ocak 2024 13:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Tupperware ailesi olarak sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Tupperware Türkiye

25 Ocak 2024 13:20

Zaten oradan ilettim ve dönüş alamadığım için buraya ve diğer mecralara başvuruyorum, anlaşılan siz de otomatik yanıt sistemi var, okumadan copy paste yapıyorsunuz, teşekkür ederim bunu da dosyama ekleyeceğim.

25 Ocak 2024 13:22

Ayrıca asla bir daha firmanıza 1 kuruş vermem, çevremde verecek olana da fotoğrafları göstermem yeterli olacaktır.

Serpil sonuçtan memnun değil

Tupperware Değişim Garantisine Rağmen

28 Eylül 2023 10:30
Bay sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 16:52
Alper sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 22:52

14 Eylül 2024 13:38