Tuna Termal Otel (Afyon) Termal Otelde Yaşanan Hijyen Problemleri Ve Konaklama Sorunları

03 Aralık 2023 11:39

1 Aralık ile 3 Aralık tarihleri arasında konakladığım Tuna Termal Otel'deki hijyen eksikliği ve diğer sorunlar nedeniyle mağdur oldum. Termal otel olmasına rağmen iki gün boyunca sıcak su sorunu çözülmedi. İlk gün odanın durumunu görüp ayrılmak istediğimizi belirtmemize karşın, ücret iadesi yapılmayacağı ifade edildi. Çaresizce iki gün konaklamak zorunda kaldım. İki kez değişimini talep etmeme rağmen çarşaflar küflüydü. Mutfak lavabosunda ve buzdolabında hijyenik olmayan koşullar vardı. Odalar yeterince ısınmıyor, soğuk suyla duş almak zorunda kaldığımız için üşüyüp hasta olma riskiyle karşı karşıya kaldık. İnternet üzerinde belirtilen havlu, çarşaf, terlik ve diğer hijyen malzemeleri eksikti ve talep etmemize rağmen eksikler giderilmedi. Sorunlarımızı çözümlemek yerine, personel tarafından üstelik bir tutum sergilendi. İnsanların zor kazandığı paralarla hizmet almak istedikleri bir işletmenin bu şekilde davranması kabul edilemez.

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 18:12

29 Ağustos 2023 22:54

11 Aralık 2023 12:53
Tuna Termal Otel (Afyon) Kalmadığım Otelin Parasını İstiyorum
Şemsettin sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 14:20
Tuna Termal Otel (Afyon) Temizlik Ve Hijyen
Esra sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 00:59