Emrah sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 13:51

Mağazadan almış olduğum çiğ kabak çekirdeğinden 2 hafta sonra kelebekler oluşmaya başladı. Ayrıca ürünün üzerinde gördüğünüz gibi alım tarihi ve son kullanma tarihleri var. Şikayet için aradığımda fişsiz işlem yapamıyorum diyorlar. Kim kuruyemişçiden aldığı ürünün fişini saklar ki? Ben sizden ürünü beğenmediğim için ürün iade ya da değişim istemiyorum. Ürününüzde sağlığa zararlı bir durum var. Ayrıca telefondaki kişiler benim suratıma telefonu kapatıyorlar. 330 TL param şu an sizde ve bu parayı geri istiyorum çünkü bana sağlıksız ürün sattınız.

03 Ekim 2024 13:11 (Şikayetten 14 ay sonra)
03 Ekim 2024 13:11

Sayın Şikayetvar.com Yetkilisi; Değerli Müşterimize belirtilen telefon numaraları aracılığı ile ulaşılamamaktadır. Bilginize Sunarız Saygı ve Sevgilerimizle Tuğba Kuruyemiş Müşteri Hizmetleri

Emrah
Emrah
03 Ekim 2024 15:31

Olayın üzerinden 1 yıl geçti ve daha yeni mi cevap veriyorsunuz? Ayrıca 1 kez aradınız ve müsait olmadığım için açamadım. 1 sene sonra 'Ulaşılamıyor' deyip bunu yazmak da bence komik

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Çitlekçi Aldığım Kuruyemişlerde Kelebek Ve Bozulma Çıktı Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı!

İlknur
22 Eylül 2025 10:58
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 15:35
Kuruyemişte Yabancı Madde Şoku Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 14:11
Tuğba Kuruyemiş Bayat Ürün Satıyor Ve İade Almıyor.