23 Nisan 2024 02:39

Tual Bahçekent sitesi 3. Parselde ikamet ediyordum. Site yönetimi 3yıldır kapımın hemen önündeki yangın merdivenine geçilen boş alanlı yerden alıp sitenin otoparkına koydular. Birkaç hafta sonra 2şubat tarihinde akülü arabamızın yerinde olmadığını gördük. O gece boyunca güvenliğe inip kamera kayıtlarına baktık fakat detaylı bakılacak zaman olmadığını, kendilerinin detaylıca inceleyeceklerini, mutlaka bulunacağını, bulunmadığı takdirde maddi zararının karşılanacağını söylediler. Tam 1ay beni hala kayıtlara bakıyoruz, yönetim kurulu başkanı N***** beyin Hatay'da olduğu, geldiğinde bizzat ilgileneceği söylendi. Haftalarca oyaladılar ve sonunda öğrendim ki kamere kayıtları 1ay kayıtlı kalıp sonrasında otomatik siliniyormuş. Yani kamera kayıtları silinene kadar beni yardımcı olacaklarına inandırıp beklettiler. Daha sonrasında hem bizzat telefonda yönetim kurulu başkanı N***** bey ile hem de yardımcısı A**** bey ile görüştüm. N***** bey, yönetimin akülü aracımızı koydukları noktada kamera olmadığı için bulunamadığını, durumun kendi hatalarını ve güvenlik firmasının ihmali olduğunu, şüphelendikleri bir çalışan olduğunu fakat ellerinde kanıt olmadığı için bir şey yapamadıklarını, site yönetimi ve güvenlik firması olarak ellerindeki bütçeden maddi zararımı telafi edeceklerini söyledi. Fakat defalarca arayıp mesaj atmama rağmen hiçbir geri dönüş sağlayamadım. Aradan 2ay geçti artık telefonlarıma dahi çıkmıyorlar. 2ay önce aynı akülü arabanın satış fiyatı 6000 TL idi. Koskoca güvenlikli bir sitede böylesi bir olayın gerçekleşmesi korkunç bir durum. Sorumluluklarını yerine getirip üstlerine düşeni yapmayan yönetim daha da korkunç.

Gülpark Yaşam Site Yönetimi Sorunu

21 Ocak 2024 11:10