Emre sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2024 14:47

Tripy bisiklet kiralama uygulamasından 17 Mayıs günü arkadaşım ile birlikte bisiklet kiraladık. Yaklaşık olarak aynı noktadan yola çıkıp aynı noktada park ettik. İkimiz de fotoğraf çekerek sürüşü sonlandırdık. Ancak sonrasında hesabımda 1800 TL gibi bir ücretin yansıdığını gördüm. Ayrıca sürüş sürem 5 dakika olmasına rağmen uygulamada 482 dakika olarak gözüküyordu. Bu durum kabul edilemez. Arkadaşımın park ettiği yerde bisikletim de gözüküyor, yani çok yakın bir yerde park ettik. Uzun süredir Tripy kullanıyorum ve bu uygulamayı aktif olarak tercih ediyorum. Ancak bu şekilde fazladan ücret talep edilmesi durumunda, hem uygulamayı kullanmayı bırakacağım hem de yaşadığım bu haksız durumu her platformda dile getireceğim. Öğrenci olduğum için bu kadar yüksek bir ücreti ödemem mümkün değil. Üstelik bisikletin park ettiğim yerde sabit kaldığını GPS verilerinden anlayabilirsiniz. Diyelim ki sürüşü sonlandırmak için gerekli butona basmayı unuttum veya sistemde bir hata meydana geldi. Böyle bir durumda bile sisteminizin otomatik olarak bisikleti kilitlemesi gerekiyordu. Bisiklet saatlerce GPS üzerinde hareket etmediği için bu otomatik kilitlemenin gerçekleşmemesi durumunda sistemin kötü niyetli olduğunu ve haksız yere para tahsil ettiğini düşünebilirim. Hem benim hem de arkadaşımın Tripy geçmişini inceleyerek durumu düzeltmenizi rica ediyorum. Gerekli Tripy Kodum: 320217, arkadaşımın kodu ise: 320035. Bisikletleri aynı noktada bıraktık.

24 Mayıs 2024 09:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Sorununuzu daha detaylı öğrenebilmek adına Şikayet numaranız üye olduğunuz hesabınızda ki "Ad, Soyad ve Cep Telefonu" numarasını iletmenizi rica ederiz.

24 Mayıs 2024 09:35

Merhaba, Eksi bakiyeniz sıfırlanmıştır ve bakiyeniz cüzdan hesabınıza yüklenmiştir Mutlu günler dileriz

Emre
Emre
24 Mayıs 2024 10:19

İlginiz için çok teşekkür ederim. Galiba ad soyad telefon numarası gerek kalmadı çözüldü değil mi? Gerçekten çözüldüyse çok memnun oldum çünkü bu olay hiç hoş olmamıştı.

25 Mayıs 2024 10:07

Evet çözüldü. Göndermiş olduğunuz QR koddan sürüşleriniz tespit edilmiştir, uygulamanızdan kontrol edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 😊 🧡

14 Temmuz 2023 00:19
Tripy Mobility Tripy Benden Fazladan Para Çekti!

16 Ağustos 2024 00:39
Emir sonuçtan memnun