25 Ekim 2024 22:23

Trendyol GO yemek'ten 24.10.24 tarihinde akşam 20:56 bir sipariş oluşturdum ve dışarı çıkmam gerektiği için 4. Dakika içinde Trendyol Asistana bağlandım. Siparişimi iptal etmek istediğimi ilettim, restoran ürünü hazırlamaya başladığı için kabul etmediler. Siparişin gecikmesi halinde iptal hakkımın olup olmadığını sordum. Tabii ki koşulsuz iade edeceğiz dediler. Tahmini teslim süresinin ekran görüntüsünü aldım ve beklemeye başladım. Siparişim 21:21 - 21:31 arasında teslim edilecek olarak görünmesine rağmen, 21:35 gibi geldi. Fakat sistemde hem tahmini teslim süresini ileri aldılar, hem de 21:31'de teslim edildi olarak işaretlediler. Fakat nasıl bir çelişki ki 0212 365 3401 numaralı Trendyol hattından saat 21:32'de adres teyidi için kurye tarafından arandım. Halbuki siparişim bir dakika önce elime gelmişti (! ) Görüşmelerimiz kayıtlı olduğu için açıkça dinlenmesini talep ediyorum. Konuşmada kuryenin adres teyidi yapmaya çalıştığı açıkça ortada arama kaydının ekran görüntüsüde mevcut. Sipariş elime 21:35'de teslim edildi ve hangi Trendyol canlı asistana bağlansam hiçbiri bu konu hakkında doğru bir talep açmadı. Menüde belirtilen içerik eksik gönderildi, ayrıca Hamburgerin dışından belli olmayan ve sadece içine geçirilen bir yemek kürdanı koyulmuştu. Bakmadan ısırmanız halinde bir de yaralanma sebebi. Tüm bunları ekleyerek ücret iadesi talebini birkaç temsilci ile oluşturmama rağmen hala zamanında teslim edildiğini savunuyorlar, ve iadeyi reddediyorlar. Gecikme, eksik gönderim, ve ürünün içine kasti konulan kürdan sebebi ile tüm ücret iademi talep ediyorum.

Ergün
Ergün

İyi yapmışlar senin gibi müşteriye az bile şaka mısın şu yaptıklarını utanmadan bir de yazmışsın yazını keyifle okudum çok güldüm sana yapılanlardan ötürü resmen içim soğudu bundan sonra yemek siparişlerimi Trendyol yemek'ten vereceğim :) :) :)

Soner
Soner

Sen sipariş falan verme evinde salam ekmek ye de insanları uğraştırma

Merve sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 09:20
Trendyol Yemek Trendyol GO Ne Ücret Ne Ürün İadesi Yapıyor
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 15:09
Trendyol Yemek Bilgi Vermeden İptal Ve Ücret İadesi Yapılmaması
Kumsal sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 18:26