10 Aralık 2024 19:30

Trendyol Express ile gelen kargom Çanakkale Troya şubeye teslim edildi.
Teslimden sonra tekrar yola çıktığı ve kargomun Bursa’ya gittiğini gördüm.
Müşteri temsilciyle yapmaya çalıştığım görüşmede lokasyon düzenlemesi sebebiyle kargomun Bursa’ya, oradan yeniden Çanakkale Trendyol Express Truva şubesine geleceğini ve ondan sonra dağıtıma çıkacağını söyledi.

Ben bu sorunu üniversiteye verdiğim siparişlerde yaşıyorum. Şube, kampüse gelmediği için ve şehir içindeki diğer şubeye gidip kargoyu dağıtıma vermediği için, paket geldiği gibi yeniden geri gönderiyor.

Hadi diyelim ki Troya şubesi getirmiyor ve kargoyu geri gönderiyor Bursa’ya, yahu siz kendi şube adreslerinizi nasıl görmemezlikten gelirsiniz de kargomu üşendiğiniz için Truva şubesine en başta göndermeyip yeniden Bursa’ya gönderdikten sonra bana teslim olmasını sağlayabilirsiniz?

Böyle bir sistemsizlik olamaz, bu sorunun çözülmesi adına kaç defa görüşme sağladım aylardır sorun çözülmüyor. Tüm siparişlerimde aynı şeyi yaşıyorum.

17 Nisan 2024 00:40

24 Eylül 2024 11:49
Trendyol Express Kargo Teslimatında Yaşanan Sorun!
Evrim sonuçtan memnun

20 Eylül 2023 17:01
"Trendyol Express, bu şikayeti yazdıktan bir gün sonra paketimi teslim etti. Ancak neden yaşadığım şehre gelen paketin bana teslim edilmeden gönderildiğine ve ben buraya yazdıktan sonra geri getirildiğine dair herhangi bir açıklama yapmadılar. Teşekkür ederim..."
Trendyol Express Kargomu Teslim Etmeden Başka Şehre Gönderiyor

18 Temmuz 2023 16:42