TP-Link TL-WN823N USB Adaptörü Sürekli Kopuyor.

24 Eylül 2023 14:32

TP-Link TL-WN823N USB adaptörü satın aldım. Getirdim eve ilk gün düzgünce çalışıyordu 3-4 saat kesintisiz çalışıyordu (100mbps almam gerekirken 50-60 alıyordum ama olsun). Bugün ise elimdeki ürüne ekstra hiçbir şey yapmamama rağmen internete bağlıyorum, 30-40 saniye normal sonra yavaş yavaş gitmeye başlıyor internet. En son da tamamen kesiliyor ve ya 3-5 dakika sonra ya da çıkartıp tekrar takıncaya kadar bu şekilde devam ediyor. Takıyorum yine aynı sorun. Müşteri hizmetlerini aradım 25 dakika beklettiler sonra dediler ki bu ürüne internet sitemizden yardımcı oluyoruz... Tamam dedim internet sitesine girdim, mesajımı yazdım, bir 15 dakika daha bekledim cevap gelmesi için. Geldi mesaj ama sorun şurada bana hiçbir şey söylemediler ürünü servise yollamam gerektiğini söylediler. Ben zaten bu ürünü 2 gün önce aldım ne servisi? İnternet üzerinden çalışıyorum bu sorunun acil olduğunu belirttim ama bir şey değişmiyor. Kutusu falan her şeyi duruyor yarına kadar bir şey yapılmazsa iadeye göndereceğim. TP-Link olduğu için güvendim ama hüsrana uğradım. İnternet sağlayıcımda da hiçbir sorun olmadığını belirteyim telefonumda stabil 100mbps internetimi alıyorum.

27 Eylül 2023 11:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhabalar, Değerli müşterimiz destek ekibimiz tarafından sizlerle irtibata geçilmiştir. Saygılarımızla TP-Link Türkiye

TP-Link İlgili Departmana Ulaşamama Sorunu

Gökmen
31 Ağustos 2023 11:10
Yahya sonuçtan çok memnun

Yahya
06 Eylül 2023 01:42
"İnternet üzerinden hizmet veren yanlış bir kişinin yaptığını bir markaya aktarmam benim hatam oldu sanırım. Marka her zaman destek olmaya devam ediyor. Yine aradılar ve bağlantı kurup sorunlarımla ilgilendiler, teşekkür ediyorum."
Lokman sonuçtan hiç memnun değil

Lokman
01 Mayıs 2025 11:36
TP-Link Ağ Genişletici 5G Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi
Berk sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 22:05
Mustafa sonucu yetersiz buldu