14 Eylül 2024 18:59

Yaklaşık 4 yıldır TP-Link CPE 610 model bir ürün kullanıyorum. Geçtiğimiz hafta yağışlı havadan dolayı ürünümde bir sıkıntıyla karşılaştım. Ürün çalışıyordu fakat kullanamıyordum. Sıfırladım, farklı PoE Switch denedim fakat bir türlü sorunu aşamadım. En sonunda ürünün kendi sitesinden canlı destek ile sorunu ilettim, garantisinin de bitmiş olduğunu söyledim. Göndermek isterseniz bakalım dediler. Duruma göre ücret çıkarılacaktı, ona göre yapılacaktı. Ürünü 07/09/2024 tarihinde aldığım kargo numarası ile gönderim sağladım. 1 haftadan beri ürün ile ilgili benimle iletişime geçen olmadı. Yaklaşık 2 gün önce tekrar canlı destek hattından iletişime geçtim. Ürünün sıkıntısı olmadığını söylediler, hatta servisten bir fotoğraf gönderildi. Kargoya verileceği söylendi. 14/09/2024 yani bugün ürünü teslim aldım fakat ilk kutuya baktığımda dikkatimi çeken şey, eksiksiz bir şekilde gönderdiğim ürün bana parçaları eksik geldi (eksik olan parçalar vidaları ve kablo takılan yerin altındaki kapak) ve bir de denemek için kutudan çıkardım, bilgisayara bağlamak için bunda ürünün hiçbir şekilde çalışmadığını gördüm. Yıllardır TP-Link ürünlerini severek kullanıyordum fakat bugünden sonra güvenim bayağı yıprandı. Madem olmayacaktı, ürünün olmayacağını söyleyip bana ne gönderdiysem geri iade edin. Bu durum beni çok üzdü. Çok yazık. Ben mağdurum, bu ürünü alırken teknik servisin kötü olduğunu unutmayın.

16 Eylül 2024 11:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Talha

TP-Link Powerline adaptör 3 yıl sonra bozuldu

İzzet
07 Ekim 2024 16:37
TP-Link Powerline adaptör 3 yıl sonra bozuldu
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
06 Ağustos 2024 19:40