Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba TV Müşteri Mağduriyeti

19 Şubat 2024 13:12

Toshiba marka bir televizyon aldım; 50 ekran ve iki gün sonra arızasını fark ettim. Arka fonda ses gidip geliyor. Bu nedenle servisi arayıp değişim talebinde bulundum, fakat servis bunu kabul etmedi. Ürün, üç kez tamir için teknik servise gitti ve her seferinde arıza burada tespit edildi. Elimde bu durumu kanıtlayan belgeler de mevcut. Ancak servise götürüldüğünde herhangi bir arıza tespit edilemiyor.
Burada teknik servis arızayı bulup gerekli işlemleri yapıyor, ancak düzelme olmuyor. Fişte de bu durum belirtilmiş olmasına rağmen Vestel şu an için bunu kabul etmiyor. Ürünleri kalitesiz ve bozuk çıkıyor.
Ben gereken yasal haklarımı kullanacağım, her yere şikayetimi ileteceğim ve sosyal medyada da reklamını yapacağım. Vestel'in bu durumdan haberdar olmasını istiyorum. Zaten elimde birçok kanıt var; ilk olarak teknik servisteki elemanın yazdığı servis raporundaki ifadem yeterli.

Kemal
20 Şubat 2024 21:20

Halen sorunum çözülmedi bugün Vestel tarafından arandım fakat elimde servis teknikerin TV nin düzelmediğini yazan servis olduğu halde. Halen bana teknik servis tekrar incelesin deniyor. Mahkemeye vereceğim hem mağduriyetimden dolayı hem de elimde belge olmasına rağmen halen TV yi değiştirmemekte ısrarcı olduklarından. Yani sonuç olarak ortada kos kocaman bir sıfır var asla bir daha Vestel'den bir şey almayacağım ilk ve son oldu.

Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

Bengisu
08 Nisan 20:26

Nevin
19 Nisan 18:36
Toshiba TV Ekran Paneli Krizi
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
04 Ocak 2024 15:58
Toshiba TV Vestel Sorunsalı Ve Müşteri Temsilcisi Çözümsüzlük Merkezi
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba TV Servisinden Yetersiz Hizmet: Televizyonum İki Kez Arızalandı Ve Hala Onarılmadı!

Çağdaş
04 Şubat 14:37