Torlak Auto Araç Kiralama Şüpheli İşlem

27 Eylül 2023 16:47

1-) En uygun firması üzerinden araç kiraladın ve sonrasında sorun yaşamama rağmen en uygun firması hiç oralı olmuyor ve yaptığı işin arkasında durmuyor.
2-) Torlak auto (Kurtköy Pendik) Şubesinden 5 günlük araç kiraladım şehir dışına çıktım vs ücretli yolları kullandım ve aracı teslim ederken 2.337 TL gibi imkansız bir tutar çıkarttıkları ve otomatik geçişlerden ekstre %20 gibi pay aldıklarını söylediler tabi bunları teslim ederken söylüyorlar. Ben ödedim ve geçiş dokümanlarını istiyorum 1 hatadır mail atacaklar devamlı sallıyorlar 29.09.2023 tarihi itibariyle mahkeme yolunu gideceğim.
3-) Yine torlak auto (Kurtköy Pendik) Şubesinden 5 günlük araç kiralarken 6.000 TL tutarında depozito verdim ve 1 haftadır arıyorum hallettik halledeceğiz diyerek beni geçiştirmeye devam ediyordular. Ben uğraşıyorum.

28 Eylül 2023 12:36

Dün akşam itibari ile depozito sorunum çözümlendi

Cabir sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 10:34
Serap sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2023 20:19

10 Ekim 2023 12:25
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Ödeme Sorunları

11 Haziran 2025 10:53
Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Ödeme Sorunları
Ömer sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2023 13:36
"Şirket yetkilisi Veysel Dikbaş tarafından aranarak sorunum gayet anlayışlı bir şekilde çözüldü kendisine çok teşekkür ediyorum. Firma muhasebe birimindeki arkadaşlarla yapmış olduğum telefon konuşmalarında bir anlaşmazlık ve bilgi kirliliği sonucu depozitomun henüz yatmadığı şeklinde bir bilgi verilmişti bana ve bende bunun üzerine böyle bir şikayet yazmıştım. Veysel beyin göndermiş olduğu iade fişi ve bankamla yapmış olduğum görüşme sonucu depozitomun kredi kartıma geri yansıtılmış olduğunu öğrendim. Veysel beye ilgi ve alakası için tekrardan teşekkür ediyorum. Son olarak kısa bir not düşmek isterim, başka bir araç kiralama şirketinde kapora ücreti kredi kartımdan direkt çekilmiş ve daha sonrasında kredi kartıma geri iadesi yapılmıştı. Bu sebeple kredi kartı ekstremde -3000 ve +3000 olarak görebiliyordum. Carnet kredi kartıma limit blokesi koyup daha sonrasında bu blokeyi kaldırdığı için ekstremde bu işlem hiç gözükmemiş oldu. Araç kiralayan ve buna benzer sorun yaşayan diğer kişilerin bu duruma dikkat etmesi faydalı olacaktır."