Tommy Hilfiger Bir Şey Almam

12 Kasım 2023 23:36

Bakırköy Capacity mağazasından aldığımız elbiseyi sadece bir kez giyebildim. İlk olarak, elbisenin kumaşı tüylenme ve topaklanma yaptı. İkincisi, giydiğim gün üzerine yağ döküldü. Kosla'nın renkliler için olan ürününü üzerine döktüm ve döktüğüm yerlerde açılma meydana geldi. Bunun üzerine mağazaya götürdüm ve inceleme yapacaklarını söylediler. İnceleme sonucu kimyasal döküldüğü yönünde oldu ki bu çok komik geldi.
Ben 46 yaşındayım ve neyin nereye döküleceğini iyi bilirim. Çamaşır suyu dökecek halim yok. Nasıl ve neye göre inceleme yaptıklarını bilmiyorum. Bu arada Tommy markasından bütün ailem giyinir, küçük kızıma kadar. Fakat bundan sonra ne kendime ne aileme ne de çevremdeki hiç kimseye Tommy markasından hiçbir şey almayacağım. Bir parçası bile dünya para olan bu markaya zerre kadar güvenim kalmamıştır. Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Yazık, günah paraya; sadece bir kez giymek içinmiş. Asla helal etmiyorum. Biz artık almayacağız.

07 Nisan 2024 03:46
Tommy Hilfiger Marka Üç Ürün İki Kusur Ve Yaşatılan Mağduriyetler.
Murat sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 21:00
Tomy Hilfiger Optimum İstanbul Mağazası Hakkındaki Şikayetim
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 23:03
Tommy Hilfiger Ürün Kalitesizliği Ve Firma Sorumsuzluğu
Elmas sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2025 17:11
Tommy Mağazasından Aldığım Tişörtte Kalite Ve Satış Sonrası Hizmet Hayal Kırıklığı

27 Mayıs 2024 11:53