Togg T10X Şarj Problemleri Çözülmüyor

Emir
08 Ekim 2024 14:16

Togg T10X aracımızı 16 Ağustos 2024 tarihinde şarj kesme probleminden dolayı Atatürk Havalimanı servisine bıraktım. Aracın bataryasının değişeceği söylendi ve 3 hafta sonra, 6 Eylül 2024'te aracı, tüm testlerinin yapıldığı iddia edilerek, problemsiz şekilde teslim aldım. Aracın şarjı olmadığından dolayı alır almaz şarja götürdüm ve daha aracı şarja takmadan aynı problem (enerji sistemi arızası) ile karşılaştım. Aracımı şarja taktıktan belli bir süre sonra araç tekrar şarj kesti. 7 Eylül sabahı aracı tekrar Atatürk Havalimanı servisine götürdüm. Aracın sıfırlanmadığı için böyle bir problem olabileceği, aracı sıfırlayıp birkaç gün daha kullanmam ve problem devam ederse tekrar gelmem gerektiği söylendi. Fakat 1 hafta kullanma süremde 3-4 kez test amaçlı aracı şarja götürdüm, hepsinde şarj kesintisi devam etti. 17 Eylül 2024'te aracı tekrar servise götürdüm ve inceleme sonrasında araca yanlış batarya takıldığı, bataryanın tekrar değişeceği söylendi. 2 hafta araç tekrar serviste kaldı. 1 Ekim 2024'te, aracın tüm testlerinin ve incelemelerinin yapıldığı iddiası ile aracı teslim aldım. 2 batarya değişimine ve bu kadar inceleme ve testlere rağmen aracımın şarj kesintisi devam ediyor. Atatürk Havalimanı'nda büyük bir servis ve eleman sıkıntısı var, yapılan işlerin testleri yapılmıyor, denetlenmiyor. Bu şikayetlerimi iletebileceğim bir muhatabım dahi yok. Sözde Togg Care bu şikayetleri alıyor fakat geri dönüş yapan kimse yok. 1 senedir aracı kullanıyorum, sayısız kez yolda kaldım. Defalarca şarj problemi yaşadım. Togg Care sadece 'talebinizi aldık' deyip bize sahte bir 'talebiniz alındı' maili atıyorlar fakat arayıp problemi çözmek için yardımcı olan kimse yok. Özetle aracım ayıplıdır ve bunun incelenmesini istiyorum.

09 Ekim 2024 10:23 (Şikayetten 20 saat sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X 12V Akü Sorunu ve Yetersiz Satış Sonrası Hizmet

Ahmet
08 Temmuz 01:44

Ali
17 Temmuz 2024 17:30
Murat sonucu yetersiz buldu

Togg Aracımın Sürekli Enerji Sistemi Arızası Ve Servis Problemleri!

Murat
01 Eylül 2024 07:10
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
09 Temmuz 2024 10:44
"Togg'da görevli arkadaşlar ilgi ve alakalarını artırarak. Togg'a yakışır bir şekilde destek verdiler ve aracı 12 Temmuz Cuma teslim ettiler. Teşekkür ederim."
Satış Sonrası Hizmet Kalitesi Togg'a Yakışmıyor
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Togg Batarya Değişimi Ve İkame Araç Sorunu

Murat