Togg Satın Alma Problemi

19 Eylül 2024 20:3327.745

700 bin tl lik krediyi öğrendiğimiz gibi 16.09.2024 tarihinde T10X standart menzil araç siparişi verdik. Ancak daha ne geri dönüş ne de bir proforma fatura tarafımıza gönderilmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise ay sonuna kadar fatura gelmediği takdirde kampanyadan yararlanamayacağım söylenildi. Biz yerli ve milli aracımıza destek olalım diye bazı şeylerden fedakarlık yaparken böyle sorunlarla karşılaşmamız üzüyor bizi. Tek temennimiz kampanya bitmeden faturanın bize ulaşması. Yetkililerden dönüş alabilirsem burayı güncelleyeceğim.

Sipariş numaram: #16914177

19 Kasım 2024 19:58

Togg un birlikte kazan kampanyasıyla birlikte Togg almaya karar verdik. Alım sürecinde birçok problem yaşadık bu arada. Aracımız 2023 model. Ve biz aracı alırken arkadaşımızın birlikte kazan kodunu kullandık. Aracı aldıktan sonra 10 bin tl hediyenin ne zaman hesabımıza yatacağını sorduğumda 2023 model araçlarda geçerli olmadığı söylendi. Ama bu bilgi o güne kadar verilmedi. Ayrıca ben v1 2024 model alacakken v2 2023 model aldım yani daha fazla bir ücret ödedim. Ellerinde ki stokta kalan eski aracıda almış oldum. Kampanyaya dahil olmamasının sebebi nedir öğrenebilir miyim? Lütfen tüm alım sürecinde mağdur ettiniz zaten hatta aracı alırken bile mağdur oldum aracın iç camı çatlak tamponu sürtülmüş verildi bana. Bari bu konuda mağdur etmeyiniz. Yetkililerin dönüş yapmasını istiyorum.

23 Eylül 2024 11:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Yaşadığınız deneyimden dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Kullanıcı memnuniyeti her zaman önceliğimizdir ve bu doğrultuda size en iyi şekilde yardımcı olmak istiyoruz. Destek taleplerinizi, daha hızlı ve etkili bir şekilde çözebilmemiz için Trumore uygulaması üzerinden konuyu iletmenizi rica ediyoruz. Trumore uygulamasından oluşturduğunuz talepler, ekibimiz tarafından titizlikle incelenecek ve en kısa sürede çözüm sağlanacaktır. Trumore uygulamasını uygulama marketinizden indirerek destek talebinizi oluşturabilirsiniz. Bu şekilde, talebinizin doğrudan ilgili iş grubuna ulaşmasını ve gereken aksiyonların alınmasını sağlamış olursunuz. Anlayışınız için teşekkür eder, her türlü destek ve talebiniz için Trumore üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

29 Eylül 2024 00:05

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim ama ufak bir eleştiri yapmak gerekirse lütfen daha net bilgiler ve daha kısa sürede dönüşler sağlamaya çalışın. İyi çalışmalar diliyorum.

Yorumlar(10)

Abdulkadir
Abdulkadir
15 Kasım 2024 21:41

Merhaba il bey fatura kesildikten kaç gün sonra araç teslim edildi.

12 Ekim 2024 23:51

Kısa sürmüş sizinkisi iyi 10 eylülde sipariş verilenin ekranı dahi açılmamış daha eylül sonu ekim başı ortası derken ekimde üretim yapımmayacağı kasımda yapılacağı söylenmiş

12 Ekim 2024 23:06

Aracı alabildinizmi ödemeyi yapıp

24 Eylül 2024 17:24

Ben geçen hafta perşembe verdim siparişi evraklarıda o gün gönderdim cuma günü öğlen göndereceğiz dediler halen bekliyorum, onlara güvenip arabamıda sattım

24 Eylül 2024 17:09

Merhabalar İlber bey aynı sorunu bende yaşıyorum v2 standart menzil 2023 model olarak siparişi manuel olarak verdim ancak halen elime ulaşan bir proforma fatura gelmedi, size geldi mi fatura? Ve müşteri hizmetleriyle hiçbir sorun çözülmüyor Eylül ayıda bitecek ortada kalmaktan korkuyorum açıkçası.

Nur
Nur
20 Eylül 2024 14:29

Merhabalar, Bu konu hakkında bilgi alabildiniz mi?

Togg Araç Siparişi Ve Proforma Fatura Sorunu: Müşteri Hizmetleri Ve Kampanya Endişeleri

Ali

1.500.000 TL'lik krediyi öğrendiğimiz gibi 08.03.2024'de T10X V2 uzun menzil araç siparişi verdik. Ancak ne açtığımız ta...

3 Destek

Togg 2 Ayda Araç Teslim Ediliyor

Ömer
14 Eylül 2024 12:2047.717

16 Ağustos 2024 de akşam vakti Zeytinburnu Togg satış ofisine gittim. Araçlarla ilgili bilgiyi aldıktan sonra teslimat s...

9 Yorum

Tümünü Gör
Togg Üretim Hatası Değil De Bedir Bu?

Togg Üretim HatasıDeğil De Bedir Bu?

Mikail
Togg'un Bitmek Bilmeyen Sorunları

Togg'un BitmekBilmeyen Sorunları

Recep
Togg Bursa Servis Disiplinsiz Çalışıyor!

Togg Bursa ServisDisiplinsiz Çalışıyor!

Osman
Togg Fren Titreme Sorunu