Togg Marka Aracımın Bagaj Kapağı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Problemi

Engin
6 Ağustos 2024 22:2312.572

Togg marka uzun menzil aracımın bagaj kapağı açılmıyor. Togg servisini yaklaşık 10 gündür arıyorum, telefonlar çalıyor ama açan hiç kimse yok.

Müşteri hizmetlerini aradım, servise ulaşamadığımı söylüyorum, kayıt alıyorlar. Sizi arayacak diyorlar fakat arayan soran olmuyor. Tekrar arıyorum, tekrar aynı kaydı alıyorlar. Sizi arayacaklar diyorlar, yine aramıyorlar.

Yaklaşık on gündür bu şekilde bekliyorum. Bagaj kapağım açılmıyor. Bu nasıl bir durumdur?

12 Ağustos 2024 22:13 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Yaşadığınız deneyimden dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Talebinizi dikkatlice inceledik ve konuya olan hassasiyetinizi anlıyoruz. Tarafınızla ilgili gerekli yönlendirmeyi ekibimize sağladık. Ekibimiz, ilgili talebinizi inceleyecek ve sizinle iletişim sağlayarak çözüm sağlayacaktır. Kullanıcı memnuniyetini her zaman önceliğimiz olarak görüyoruz ve bu doğrultuda gerekli adımları atacağımızı bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Togg T10X İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı!

Unicus
13 Haziran 2024 14:4122.066

Togg T10X ile yaşadığım sorunları anlatmak istiyorum. Aracı aldığım günden bugüne kadar birçok problem yaşadım. Sadece b...

1 Destek

Tümünü Gör
Togg Üretim Hatası Değil De Bedir Bu?

Togg Üretim HatasıDeğil De Bedir Bu?

Mikail
Togg'un Bitmek Bilmeyen Sorunları

Togg'un BitmekBilmeyen Sorunları

Recep
Togg Bursa Servis Disiplinsiz Çalışıyor!

Togg Bursa ServisDisiplinsiz Çalışıyor!

Osman
Togg Fren Titreme Sorunu