Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Togg Marka Aracım Şarj Olmuyor Muhatap Bulamıyorum

31 Ağustos 2024 14:41

3 aylık arabam aç şarj olmuyor yani evime kurdurduğum şarj istasyonunu artık kullanamıyorum. ''servise gitmesi gerekiyor, parça varsa 1 hafta içinde çözülür'' dedi ulaşabildiğim tek hizmet olan yol yardımı. Ancak asıl problem burada başlıyor. Servis randevusu yok! Servisler hep dolu. 2 haftadır kimseye ulaşamıyorum, servis telefonu asla açmıyor. Talep oluşturuldu size dönüş yapılacak dendi, dönen eden yok.
Servis randevusunu ne kadar uzağa verecekler, aracım ne kadar serviste kalacak, sorun düzelecek mi, bu süreçte bana araç tahsis edilecek mi bunları bilmiyorum. Ben servis randevusu alamıyorum.

profile profile
02 Eylül 2024 09:52 (Şikayetten 1 gün sonra)
04 Eylül 2024 10:53

Otomatik cevabınızda önerdiğiniz her şeyi yaptım zaten hala geri dönüş yok. Sanki okuyan bir insan varmış gibi yazıyorum ben de.

Yorumlar (5)

Buse

Yani bence Togg kullanıcılarına memnuniyet anketi yaptırın insanları müşteri memnuniyetsizliği olarak işten çıkartma sebebi gösterme yerine. Togg personellerinden kaç kişi memnun diye. Gerçekten gözünüzü açın artık yetkililer

Buse

Ben bilgilendireyim Togg kullanıcıları telefonları bilerek bakmıyorlar. Ben buna şahidim serviste sıkıntı yok müdür yardımcısı olan Yekta hanımın ürünleri zamanında bildirmemesi kargoya verilmemesi eksikleri söylememesinden kaynaklı orada iş yapıyormuş gibi görünüyor ya alakası yok yani o ancak herkesin ekmeği ile oynamayı çok iyi Başarır kendi işi dışında. Yani işini dört dörtlük yapan tek bir kişi var o da Ahmet Bey Armağan bey ve Uğur Bey. Yetkililer işlerim bu kadar aksatıldığından da mı haberleri yok Çok merak ediyorum İnsanlar kendi paralarıyla mağdur olup rezil oluyorlar yazık günahtır birazcık çeki düzen verin.

Ecem

Bu hafta da geri dönüş yapılmazsa alıp götüreceğim arabayı artık. Servis randevusu vermemek nedir yani randevu bu randevu. Bir ay sonra gel de ne dersen de ama bir cevap ver yani değil mi. Böyle giderse herkes elinden çıkarmak isteyeceği için ikinci el piyasası öyle düşer ki kendileri de satamaz zarar görürler.

Adil
Adil

Merhaba son durum nedir?

Ecem

Merhaba. Ay başında yeni randevular açılıyordur belki diye umudum vardı ama maalesef hala yok. Arayan zaten yok.

Togg Randevu Oluşturmak İstiyorum Ama Ne Yazık Ki Alamıyorum!

Eymen
28 Ağustos 2024 22:25