Esra sonuçtan hiç memnun değil

Togg Ayıplı Aracı Satıyor, 6. Km'de Mağduriyet!

13 Kasım 2023 17:50

Arabayı daha yeni bugün (13.11.2023) 11.30da teslim aldım. Şarj için 2 farklı dc şarj istasyonunda (WAT ve eşarj) deneme yaptım, araç batarya ve termal sistem hatası arızalarını verdi. İlkinde müşteri hizmetlerini arayıp aracı resetlettirdiler. İkincisinde de tekrar aynı hatayı verince mecbur hemen geri götürdüm aldığım yere. İncelediler 1 saat boyunca. Sonra geldiler ve aracın bizde kalması gerekiyor dediler.
Daha 15 dakika (6 km) binebildiğim aracım sistemsel donanım hatası verdi. Togg gibi bu sektörde marka olmak isteyen bir firma bu şekilde donanımsal sorun yapacaksa daha çok yolu var demektir. Yazılım olarak çözülecek bir şeye benzemiyor, muhtemelen parça değişecek. Beni mağdur ettiniz bu konuda ne yapacaksınız dediğimde ise arabayı almaya geldiginizde, şarjı full veririz demekle yetiniyorlar. Ankara'da yaşamadığım için tekrar zar zor otobüs bileti bulup geri dönüyoruz. Yağmur altında gönderilirdik, otogar için dolmuş aradık. Pişman oldum. Yedek hakkımız vardı onu da iptal edeceğim.

19 Kasım 2023 18:58

Bu tarihten 3 gün sonra araç yapıldı diye aradılar. Parçası değişmiş. Aracı aldık eve geldik (tam şarj olunca gelebildik) yine şarj arızası verdi. Bu sabah da araca bindik çalışmadı, reset atınca çalıştı. Ankara'ya götürmek için nasıl şarj edeceğiz diye düşünüyoruz. Gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X 12V Akü Sorunu ve Yetersiz Satış Sonrası Hizmet

Ahmet
08 Temmuz 2025 01:44

Togg Alımında Yaşanan Sürekli Sorunlar Ve Servis Çilesi

Kerem
30 Ocak 2025 17:16
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X: Sürekli Arıza ve Servis Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

Samet
01 Temmuz 2025 14:53
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10x Araç 1 Yılda 4 Kez Servise Gitti

Özgür