Sacit sonuçtan hiç memnun değil

Togg Almak Canına Kastetmek Gibi!

15 Ocak 2024 11:08

Üründe kronik sağa çekme sorunu var Elazığ'da yaşıyorum servis Diyarbakır'da Elazığ Diyarbakır arasında şarj istasyonu yok 160 km klimayı bu soğukta açmadan gidiyor fakat klimayı açınca kalacağız buz gibi gidip gelmek insanı hasta eder bu soğukta lütfen testlerden geçirmeden aracı satıyorsunuz ayıplı mal satılmaz. Bugün şarjı tam olsun diye 100 de yüz yaptım kazanım hatası yapıyor yolda aracı kilitledi az daha kaza yapacaktım bu iş şaka değil insan canı taşıyor.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Ümit
Ümit

Elektrikli tüm araçların mühendisi de işini bilmeyenler di ısı pompası koymadılar

Peki ama hemen üzerine atlamanız doğru mu? İnsanda akıl olur ve bekler almaz hemen sorun var mı çıkacak mı, hele AKP projesi olunca 2 kez düşünmeniz gerekir. Kendini kanıtlamamış yeni marka ve tek modeli alıp sonra ağlamayın. Allah akıl versin.

Hamdi
Hamdi

Togg'da ısı pompası yok ama önemli değil diyen youtuberlar resmen dalga geçiyor. Bayağı da önemli işte ısı pompası. Rezistanslı ısıtıcı bataryayı çok tüketiyor.

Ahmet
Ahmet

Rezistanslı ısıtıcıda olsa isi pompasıda olsa pek farkı yok, batarya soğukta menzili %50 kaybediyor, Tesla bataryayı soğuğa karşı koruyor, farklı bir yalıtım sistemi ve isi battaniyesi tarzı bir şey var

Emre
Emre

Aynı sorunlar bizim aracımızda da mevcut. Seri üretim olsun diye ürettikleri araçlar parasını aldıktan sonra umurlarında değil

Sacit

Emre bey çok ilgisizler ben noterden ihtar çekeceğim ürünü alalı 7 gün oldu rezil oldum 80 kilometre bile gitmiyor araba toplamda kışın klimayı açınca

Togg T10X: Güven Ve Konfor Hayal Kırıklığına Dönüştü

13 Mayıs 2025 08:04
Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Doruk
23 Ağustos 2024 17:50