Togg Aracının Muhatabı Yok Sorunlar Bitmek Bilmiyor

Togg Aracının Muhatabı Yok Sorunlar Bitmek Bilmiyor
30 Ağustos 2024 20:03

Aracı 4 ay önce sıfır olarak Gemlik kampüsten aldım. Aldığım dan yarım saat sonra sorunlar başladı.

Defalarca ses sistemi enerji sistemi moddan düşme çalışmama akü hatası voltaj arızası yüz tanıma yorgunluk sistemi arıza her şeyi yaşadım. Araç şu an 5. Kez yolda kaldı sarı enerji işareti yanıyor sönüyor ve enerji sistemi arıza veriyor altında da sürüşe devam etmeyin diyor. Artık bıktım.

Her gittiğim yerde rezil oluyorum. Servise randevu almak ölüm. Muhatap yok. 4. Servise zorla aldığım randevuda eksiklerimin bir kısmı yapılmamış olarak aldım çıktım ve ekstra enerji sistem arızası ile sürüşe devam etmeyin uyarısı eklendi. İlgilenen yok. Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum

30 Ağustos 2024 20:32

Sarı enerji sistemi işareti ve uyarısı altta da sürüşe devam etmeyiniz yazısı

Ek
30 Ağustos 2024 20:31

Aracım bugün sabah kendi kendine 4 lü flşörleri açmış gittim kapattım. Öğleden sonra bir yere gittim aracımı kilitledim. Yarım saat sonra geri döndüğümde kapıları açılmadı. Kumandanın pili bitti diye düşündüm içinden anahtarı çıkardığım sırada kapıları açıldı ve aynalar açıldı. Kapıyı açıp içine girdiğimde araç çalışır vaziyette hazır modda olduğunu gördüm. Artık sorunlarda çığır açtık sanırım. Bir tasma bulup takacağım. Otonom açılmadan daha bu kendi kendine gezmeye de gidecek herhalde yakında.

02 Eylül 2024 09:53 (Şikayetten 2 gün sonra)
02 Eylül 2024 10:00

Aynı şeyi herkese kopyala yapıştır yapın yollayın. Yazıklar olsun sizlere. Verdiğimiz paranın karşılığı bu mu yaptığınız milli yerli diye boy boy reklam yapıp bizlere verdiğiniz hizmet bu mu yazıklar olsun.

Yorumlar (7)

Nur
Nur

Güncel durum nedir çözüm bulabildiniz mi?

Ercan

Dur bakalım herkese otomatik cevap veriliyor bu mesaj mada öyle bir cevap verilirse anlaşılmıştır ve sadece yazıklar olsun diyeceğim o kadar devlet millet destek verdi inan ilk gördüğümde ağladım ama bu şikayetler yani doğru olduğunu düşünüyorum yazık ettiniz

Ercan

Oyyyy inan ki tam sipariş veriyordum bu 0 faiz 700 bin tl yi görünce bu kadar şikayeti gördüm yok yok inan ki bedava verseler ben bu kahırları çekemem Allah hepinizden razı olsun parayı geçtim bu dertlerle ben dayanamazdım inan bomba koyardım Allah'a binlerce şükür büyük tuzaktan kurtulmuşum

Ömer
Ömer

Aynı kampanyadan yararlanmak için araştırmaya başlamıştım ki bu kadar çok şikayeti ve arızaları görünce vazgeçtim umarım ilerleyen süreçte arızalar azalır ve servis ağı genişler, alan insanlarda mağduriyet yaşamamış olur.

Maalesef ki yanlış yaptınız. Daha kendini kanıtlamamış arabayı hele AKP propagandası olarak sunulan arabayı aldınız cezasını çekiniz

Samet

Kardeş illaki hatalar var illaki sorunlar var ama bu iş biraz zaman. İş tam oturmadan piyasaya sürüldü çıkan sorunlara yetişemiyorlar şu an. Çok da basite alınacak bir iş değil. Şikayetlerim var evet ama tek dert ettiğim ilgisizlik

Ercan

Chpkk ürettiği bayrak ipine benzemiyor bu bir fabrika

Togg Yazılım Ve Parçalarıyla İlgili Yaşadığım Problemler

Anıl
31 Mayıs 2024 00:45

Kardelen
01 Ocak 2025 18:02
Togg Araç Teslimatından Sonra Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik!
Alpcan sonuçtan hiç memnun değil

Togg Enerji Sistemi Arızası Ve Şarj Kesmesi

Alpcan