Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
02 Ekim 2024 16:18

21.09.2024 tarihinde tod uygulaması üstünden saat 21:09’da aylık 289₺’lik tod üyeliği satın aldım. Üyelikte Premier lig ve f1 yok. Sonrasında gelen SMS'lere bakarak bana özel kampanyalarda Premier lig ve f1 dahil olan paket 179₺ olarak internet sitelerinde çıkıyordu. Yine aynı tarihte 21:22 ve 21:23’te 0 (212) 473 73 73’u yani müşteri hizmetlerini arayarak ulaşmaya çalıştım fakat ulaşamadım. 30 dakika içinde iptal hakkımı kullanamadım. 25.09.2024 tarihinde tekrar aradım bu konu hakkında kayıt oluşturdular ama sonra “kaydınıza yönelik hata tespit edilememiştir” diye SMS gönderip iptal ettiler kaydı. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda sadece internet sitesinde sana özel kampanyaları görebilirsiniz diyor. Uygulama üstünde bana özel kampanyaları göremiyormuşum. Bu hatanın düzeltilmesini ve Üyeliğimin 12 aylık 179₺’ye çevrilmesini Trendyol süper lig, Premier lig, f1 paketi içermesini talep ediyorum.

Ayşe
17 Ağustos 2025 22:15

Engin
27 Mayıs 2024 18:32
Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Çisem
14 Ekim 2024 09:45
Tod TV'de Süper Dolu Paket Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı
Tod TV'de Süper Dolu Paket Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı
tod-tvde-super-dolu-paket-erisim-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-cikmazi-3.pdf

Satın Aldığım Spor Paketi Eksik Tanımlandı, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

Cemre
23 Ağustos 2025 15:57
satin-aldigim-spor-paketi-eksik-tanimlandi-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-2.jpg
satin-aldigim-spor-paketi-eksik-tanimlandi-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-1.jpg

TOD Tv Kategorileri