24 Eylül 2023 21:44

06 Ekim 2023 15:18

Tod TV de Süper Lig paketi ve Avrupa ligleri paketi aldığım halde (yalan- dolan ) dönüşü ektedir ( madem paket mevcut değil neden haftalarca süper lig maçları izleyebildim son 3 haftadır izleyemiyorum tod! Değerli üyemiz, İletmiş olduğunuz konu ile ilgili mevcut paketiniz spor extra paketidir. İçeriğinde Süper Lig maçları bulunmamaktadır Süper Lig maçları için süper dolu paketi almanız gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız. Karşılaştığınız anlık sorunlar için www.todtv.com.tr adresi üzerinden Canlı Destek hattımıza bağlanıp destek alabilirsiniz.

27 Eylül 2023 21:11

Paramla yerin dibine giriyorum tod TV'DE gerçekten yeter artık ödemesini yaptığım paketten maçları izleyemiyorum. Aylık 289 TL olan aylık süper lig paketini ) 12 ay taksit ile kredi kartından aldım Müşteri hizmetleri sorunu Düzeltmek yerine Haksız bir şekilde ürünü satın almadığımı söyleyip tekrar satmaya çalışıyor artık yeter yazık günah yeter!

Ek
Ek
26 Eylül 2023 15:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Gencay D., ile 26.09.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

26 Eylül 2023 15:45
Tod TV Maçları İzleyemiyorum!

13 Ağustos tarihinde kredi kartından aylık 289 TL'YE içerisinde süper lig paketide olan aylık Süper Lig paketi aldım 12 ay taksitle almış olduğum içeriğin bugün telefonda bana süper ligi kapsamıyor şeklinde dönülmesi hoş değil. Ayrı olarak tek çekim olarak 708 TL'YE sezonluk extra spor paketi satın aldım. Sorunumu video resim her şekilde belirtmeye çalıştıkça hoş olmayan bir şekilde parasını ödemiş olduğum üründe sorun yaşıyorum. Düzeltilmesini rica ediyorum

26 Eylül 2023 15:57

Üstelik telefonda konuştuğum hanımefendinin dekont atmam için vermiş olduğu Digiturk mail adresi yanlış Allah razı olsun gerçekten yazık günah.

28 Eylül 2023 13:41

Erişim Engeli Ve Geri Dönüş Olmayan Destek; Abonelik Ücret İadesi Talebi

Engin
26 Ocak 21:41
erisim-engeli-ve-geri-donus-olmayan-destek-abonelik-ucret-iadesi-talebi-2.jpg
erisim-engeli-ve-geri-donus-olmayan-destek-abonelik-ucret-iadesi-talebi-1.jpg
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Süper Lig Yayınlarında Sürekli Donma Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Cihan
09 Kasım 2025 18:21

13 Eylül 2025 13:49
satin-aldigim-super-dolu-paket-hesabima-tanimlanmadi-yayinlara-erisemiyorum-1.jpg

Satın Aldığım Pakete Rağmen Premier Lig Maçlarını İzleyemiyorum!

İlker
13 Eylül 2025 15:37