Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Cihaz Tanımlama Ve Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu

Devrim
29 Temmuz 2023 15:06

27.07.2023 tarihinde tod TV üyeliğimi bir yıl için yeniledim. Ancak geçen sene sorunsuz izlediğim Mobil, web veya Smart TV cihazlarımın hiçbirinde hiçbir şeyi izleyemiyorum. Çünkü "Cihazı tanımlaman gerekiyor." uyarısı ile karşılaşıyorum. Cihaz doğrulaması yapamıyorum çünkü sistemde kayıtlı telefon numaram bulunmuyor. Hesabım-->İletişim bilgilerimde telefon numaramı tanımlamak istiyorum ancak bu defada "Onaylanmamış bir cihazla işlem yapmaya çalıştınız. Lütfen cihazınızı onaylayınız." uyarısıyla karşılaşıyorum. Kısır bir döngü içerisinde buldum kendimi. Müşteri hizmetlerine kanlı canlı birine bağlanıp yardım alamıyorum. Sistemdeki Chat dedikleri bot sinir sahibi eder insanı. Şansımı denemek istedim ve d*****@digiturk.com.tr adresine e-posta gönderdim. Sesimi duyan birileri olur diye. Ama maalesef dönüş olmadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Kesinlikle uzun durun.

profile profile profile

Seyfi
Seyfi

Aynı sorun bende de var bu fiyaskoyla nasıl çözüme ulaşacağız.

Birol
Birol

Ana sayfanın en alt kısmında ayarlar bölümünde cihaz onaylama diye bir yer çıkıyor. Oraya kayıtlı olduğun telefon numarasına gelen SMS i yazıp cihazını TV ni onaylayabilirsin

Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan