07 Nisan 2023 00:42

Mobilyada eksik veya sorun çıktığında mağazayı ararsınız size hemen teknik servis randevu tarihi verirler ama o tarihte gelinmez bu şekilde uğraşa uğraşa bakmışsanız 2 yıl garanti dolmuş ondan sonra garanti dolmuş yapabileceğimiz bir şey yok ücretli bakabiliriz derler. Haberlerde müşterinin tartıştığını polislik olduğunu Kayseri radarda okumuştum. Her aradığınızda devamlı eleman değişikliği olduğundan yeniden basa dönüp yeniden istek oluşturursunuz ya da aynı eleman ismini farklı söyler o çıktı ben geldim benim haberim yok ben ilgileneceğim der. Yine mağazaya girdiğinizde sorununuzu söylemeye başlarsanız hemen sizi susturup içerideki yeni müşterilerin
şikayetleriniz duyup kaçmaması için başka yere çekerler halledeceğiz derler gönderirler. Teknik servise bakan personel bayan bana 1 gün önce garanti süresi bitmiş ama sorun değil ben randevunuz oluşturuyorum Pazartesi için dedi 1 hafta geçti gelen olmadı. Bende hemen aramadım sık boğaz etmeyeyim diye sonra aradım başka personel o bayanın öyle bir şey demediğini iletti yani ses kaydı ya da yazılı beyan almanız gerekiyor çünkü ben ilk mobilyayı alırken satışta is yeri sahibi m** bey ilgilendi yemek masası sandalye kumaşlarını kendi koltuk renkleri ile aynı yaptıracağını söyledi
ama öyle gelmedi. İlk sene içerisinde diğer sorunlar için servisi geldiğinde dikişler ayrılıyor patlayacak yırtılır dedik bir şey olmaz dediler geçiştirdiler şimdi de garanti bitti ücretli yaparız dediler. Satarken mağaza sahibi 10 15 sene kullanırsınız demişti. 4 sene önce 14.500 TL salon koltuk takimi ve yemek masası takımı aldım arkadaşım aynı fiyata Doğtaş mobilyadan aldı keşke bilinir firmadan alsaydım ya da şehir
hastanesinin oradaki mobilyacılara yari fiyatına yaptırsaydım. Kalitesiz mobilyayı küçük yerlere 3 bine yaptırıp size büyük mağazada İnegöl mobilyası deyip 9 bin satarlar. Almadan önce buradaki şikayetleri okumuştum ama otomatik açılan koltuk onlarda olduğu yeniden bulaştım zararlı çıktım. Sadece uzun uğraşlar sonucu motoru yaptırabildim koltuk dikişler patladı. Kayserili olsam her akşam akrabam gelse oturmaya
bayramda gelseler 6 ay dayanamazmış önceden belli olurmuş kalitesizliği.

profile profile profile
07 Nisan 2023 10:11 (Şikayetten 9 saat sonra)
08 Nisan 2023 00:04
Titanic Mobilya Mı Bir Daha Asla.

Sizin yayınladığınız kağıtta sadece motor sorunu çözüldüğü yazıyor onu zaten bende belirttim. Dikişler açılması ilk 6 ayda başlamıştı ayakların çizik çatlak olduğu için ve sıfır aldığım kumandasını ikinciel gibi çiziklerle dolu şekilde gelmesinden dolayı değişime geldiklerinde belirttim dikişler bunlardan bir şey olmaz deyip geçiştirdi servis. Şimdi de garanti bitti ücretli yaparız diyorsunuz. Servise bir 3 koltuğu ve bir berjerin dikişlerinin patlak olduğunu belirttiğim halde biz sadece 3 lü koltuğa fiyat verdik dediler. Teknik servis koltuk oturma kısımlarına oturmadan dolayı Patlamış dedi ama berjerin sırt kısmını görünce oturulan kısım olmadığından müşteri hatası olacak durum değil diye kendi söyledi. Satarken M** bey kaliteli mal 20 sene kullanırsınız diyordu. Biz Kayseri li değiliz salonu fazla kullanmadığımız bayramda memleketteyim misafir olmadığı halde böyle oldu.

08 Nisan 2023 09:41
09 Nisan 2023 00:46

Konuşmaları çarpıtarak kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın fotoğrafı koydum ürününüz kumaşı patladığı gözüküyor eve gelen teknik servise gösterdim benim ürünlerin hepsinde bu şekilde hata olduğu halde sadece bir koltuğa işlem uygulayacağını söylediği ben bütün dikişlerin patlak olduğu ürünlere işlem uygulanması gerektiğini söyledim sonra beni bir daha arayan olmadı beni aradıklarında eğer sorun çözülmezse yazımı geri yükleyeceğimi söylemiştim. Hadi oturma kısımlarına hopladınız zıpladınız patlatmışsınız diye müşteri hatası bulmaya çalışacağınızda sırt kısımları ve vücut değmeyen kısımlarının dikişlerinin açılmasını nasıl açıklayacaksınız. Oturulan kasım süngeri çöktü parça süner kullanılmış. Alican diye çalışanınızın şikayetiniz geri çekmezseniz sonunda kötü şeyler olabilir diye yazmasını nasıl açıklayabilirsiniz. Ben telefonu kapatmadım çekmediği için kapandı. Yıllardır servis talebi açtırmak için aradım ha bugün ha yarın arayacağız geri dönüş yapacağız diye diye 2 yılı geçirdiniz şimdi de garanti süresi bitmiş diyorsunuz benim 2 arkadaşımda sizden tüm takımlarını aldı onlarda da sorun var onlara da yazdıracağım şikayetlerini.

Sözleşmede Eksik Bilgi Nedeniyle Mobilya Tesliminde Sorun Yaşadık

03 Temmuz 2025 15:49
Sözleşmede Eksik Bilgi Nedeniyle Mobilya Tesliminde Sorun Yaşadık
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Garanti Ve Kalitesiz Ürün Deneyimi

03 Mart 2025 14:47
Büşranur sonuçtan hiç memnun değil

Titanic Möble Eksik Ve Hatalı Mobilya Teslimatı, İlgisiz Mağaza Ve Çözülmeyen Sorunlar

Büşranur
18 Kasım 2025 11:49