TikTok Live Studio Giriş Ekranı Çalışmıyor / Login Screen Not Working

TikTok Live Studio Giriş Ekranı Çalışmıyor / Login Screen Not Working
20 Ekim 2023 10:19

TikTok live stüdyo giriş yapılamıyor, bilgisayardan TikTok yayını yapma uygulamasına dün bir güncelleme geldi ve artık oturum açılmıyor, oturum açma ekranında hata verip takılıp kalıyor. İnternette bu konu ile ilgili hiçbir çözüm bulunmamakta. Dün akşam saatlerinde Ticket açtım sabah oldu halen sorun devam etmekte Ticket a yanıt gelmemiş bende durumun devam ettiğine dair bir mesaj ve video daha gönderdim. Kesinlikle TikTok live studio login ekranları bozuk ve giriş olmuyor. Benimle aynı sorunu yaşayan çok az insan sadece bir foruma birkaç kişi yazmış. Bilgisayar a iki kere format attım, modem sıfırladım başka bilgisayar ve internet ile denedim yinede olmuyor. Hesabımla telefondan yayın açabiliyorum bu arada, hesapla ilgili bir sorun yok. TikTok un kendi resmi yayın açma uygulaması TikTok live stüdyo login screen problem yaşıyor ve 24 saatten fazladır farkında değiller. Acilen çözüm üretilmesi gerekiyor

profile profile
26 Ekim 2023 01:09

Sorunu 2 gün önce çözdüm kendi imkanlarımla. Yalnız 10 gün önce TikTok ta Ticket oluşturdum halen bir dönüş olmadı, aşırı ilgisiz bir şirket. Cevap vermeyi bırakın, şikayetiniz alınmıştır tarzında bir otomatik mesaj bile gelmedi.

Yunus
Yunus

Bende de canlı yayın başlama hatası vermeye başladı normalde hc böyle bir sorun yoktu

Özkan
Özkan