TikTok En Ufak Yorumu Siliyor

TikTok En Ufak Yorumu Siliyor
Marusia
15 Aralık 2023 18:35

TikTok, bütün yorumlarımı siliyor; en ufak hakaret ya da eleştiri bile olmasa yorumlar siliniyor. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum ve insanı uygulamadan soğutuyor. Buna bir çözüm bulmazsanız kullanıcı kaybedebilirsiniz. Çoğu kişi aynı durumdan şikayetçi. Bazı insanlar ağır küfürler etse bile yorumları duruyor. Emoji atsam bile 'Yorumunuz topluluk kurallarını ihlal ediyor' diyor.

profile profile

Yorumlar (5)

Eylem
Eylem

Ya düzgün bir dille en ufak hakaret olmadan yazdığım yorumu bile silmişler. Bu kadar saçmalık olamaz. A yazsam siliyor b yazsam siliyor. Hiçbir yorumum yazdığım yerde kalmıyor.

Anil
Anil

Haklısın biri var laf sokmuş belki hakaret var silinmiyor ama ben yazınca siliniyor hakaret olmasa bile

Zeynel
Zeynel

Allah'ın kafayı yiyeceğim. Adama Sen önce Türkçe'yi öğren demişim bunu bile ihlal sayıyor

Engin
Engin

Büyük ihtimal çok şikayet aldınız yorumlarinizdan. Bende aynı şekilde sizin düştüğünüz durumdayım. Ben genel de trollere cevap verdiğim için böyle oldum. Troller özellikle şikayet edip sizin bu duruma düşmenizi sağlıyorlar. Bilerek yani

Ebru
Ebru

Benim de aynısı başıma geldi. Bir de merak ediyorum, bu kaldırılan yorumun içeriği videoyu yapan kişiye gidiyor mu yoksa o bildirim almadan kaldırılıyor mu?

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
25 Mayıs 2025 01:33
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
31 Ağustos 2024 17:58