Tiktak'in Kazadan İki Ay Sonra Gönderdiği Fatura

24 Nisan 2024 16:08

25.02.24 tarihinde TikTak'tan kiralamış olduğumuz araca arkadan çarptılar. Olay sonrasında karşı tarafın hatalı olduğunu kabul etmesi üzerine yola devam ettik Çünkü araçta hiçbir hasar yoktu. 16.04.24 tarihinde ise tarafıma 28.000 TL lik fatura yansıtılıyor ayrıca onayım olmadan kartımdan 8785 TL cekim yapmaya çalışıyorlar yapamadıkları için tutarı düşürüp 5000TL'ye yakin çekim yapılıyor. Şikayette bulunmak için aracın görsellerini ve faturada yazan tüm giderlerin detaylı belgelerini talep ediyorum Çünkü müşteri hizmetleriyle asla görüşme sağlayamıyorum. Aracı bizden sonra kullanan başka bir surucunun kaza yaptığını ve onun bedelini bize yansıttıklarını düşünüyorum. Belgeleri temin eder etmez dava açacağım.

24 Nisan 2024 16:18 (Şikayetten 9 dakika sonra)
25 Nisan 2024 11:20

Merhaba, Talebinizle ilgili ekibimiz sizi 20.02.2024 tarihinde aradı ve bilgilendirdik. Ekiplerimizin yaptığı inceleme ve verdiği bilgiye bağlı olarak maalesef farklı bir işlem yapamadığımızı paylaşmak isteriz. Saygılarımızla, TikTak.

26 Nisan 2024 17:05

Sisteme yüklediğim aracın fotoğraflarını talep ediyorum acil bir şekilde. Bıraktığım araçta hasar yoktu ne için ödeme yapmamı talep ediyorsunuz?

30 Nisan 2024 11:40

Mail atıyorum dönüş yapılmıyor, müşteri hizmetleriyle görüşemeden hat sonlanıyor böyle bir hizmet anlayışı olamaz ya

Kutsal sonucu yetersiz buldu

07 Ocak 2025 16:26

07 Mart 2024 16:33
tiktak-kirala-kiralik-aracta-haksiz-yere-kaza-bedeli-talebi-3.pdf
tiktak-kirala-kiralik-aracta-haksiz-yere-kaza-bedeli-talebi-2.pdf
tiktak-kirala-kiralik-aracta-haksiz-yere-kaza-bedeli-talebi-1.pdf

18 Kasım 2024 04:50
Araç Kiralama Sonrası Yüksek Fatura Şoku
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 11:56
Umut sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 14:26