Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 23:49

TikTak'tan 18.09.2023 tarihinde 2 saatlik kiralama yaptım. Kırmızı ışıkta beklerken arkadan gelen bir kamyon bana sol tarafımdan vurdu. Ardından gerekli tutanakları tutup TikTak yetkililerine ilettim. (Muhtemelen %100 kamyon suçlu.) Suçun ne kadarının kimde olduğunu TikTak bana açıklamadı. 46 gün sonra TikTak bana ulaşıp tutanağın geçersiz olduğunu ve ikinci bir tutanak tutmam gerektiğini söyledi. Karşı taraf Kadıköy'de olduğu için, adamın yanına gidip ikinci tutanağı tuttum ve tekrar TikTak'a ilettim (bu benim ilk kazam olduğu için ve konu hakkında bilgim olmadığı için karşı taraf doldurduğu tutanakları). Ne eksper raporu ne de kimin hatalı olduğuna dair hiçbir belge tarafıma ulaşmadı. Ardından tarafıma 25.000 TL aracın hasarına ilişkin tazminat bedeli ve 4.000+KDV hasar yönetim bedeli olan toplam 29.800 TL fatura kesildi. Faturayı ödemedim, ardından icraya verildim ve 7 bin küsür TL dosya bedeli yansıtıldı. Toplamda 36.000 TL'den fazla bedel ve yol masrafım oldu. Bu faturayı kesinlikle ödemeyi reddediyorum. Faturanın hiçbir yasal dayanağı yoktur. TikTak'ın burada kötü niyetli hareket ettiğini düşünüyorum. Mağduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum. Aksi durumda ilk önce Tüketici Hakem Heyeti'ne ardından gerekli adli mercilere gereken şikayetleri yapacağım. Kaza görüntüsü, tutanak, fatura ektedir. Araç kaldırımda değil, kaza esnasında kaldırıma sürüklendi ve MOBESE kameralarının açısında gerçekleşti olay.

25 Ocak 2024 09:22 (Şikayetten 9 saat sonra)
25 Ocak 2024 11:57

Merhaba, Talebinizle ilgili ekibimiz sizi 27.10.2023 tarihinde aradı ve bilgilendirdik. Ekiplerimizin yaptığı inceleme ve verdiği bilgiye bağlı olarak maalesef farklı bir işlem yapamadığımızı paylaşmak isteriz. Saygılarımızla, TikTak.

Muhammed
25 Ocak 2024 16:33

27/10/2023 Tarihinde benimle iletişime geçen ekibiniz 2 3 saat içerisinde 2 ci tutanağı tutmamı söylediler ve ben işimi bırakıp kaza yaptığım arkadaşın yanına gidip yeni bir tutanak tuttum tuttuktan sonra tiktak müşteri hizmetlerini aradım ve bana şöyle bir cümle kuruldu zaten tutar tarafınıza işlenmiştir ve ilk kaza yaptığım zaman tekrar tiktak müşteri hizmetlerini aramıştım ve beyefendi bana şöyle bir cümle kurmuştu eğer ki eksik bir evrağınızı varsa kaza ile ilgilenen arkadaşlarım sizi 2 3 gün önceden haberdar edecek diye fakat ben böyle bir yardım görmedim avukat tiktak müşteri hizmetlerine onlar da avukata yönlediriyor herhangi bir gelişme yok

Muhammed
20 Şubat 2024 21:40

Tiktak araç kiralamadan bir araç kiraladım 18:09:2023 tarihinde ve kaza ile ilgili tutanak tutuldu her şey yapıldı bana 29.800 TL fatura çıkarıldı. Kaza yaptığım yerde iş yeri kamerası MOBESE kamerası her şey mevcuttur hatalı kim olduğu ne olduğu ama hiçbir türlü yardımcı olunmadı 3 hafta önce şikayette bulundum sizi aradık diyorlar arandığı zaman söylenen şey ikinci tutanağı tutun ben o gün iş yerimden çıkıp kaza karışan adamın yanına gittim tutanak tıttum tekrardan her şey bariz ortada ama kabul etmiyorlar müşteri hizmetleri ile bir iletişim yok avukat ile düzgün bir iletişim yok ve benim icraya vermişler maaş haczi kartlarım bloke şekilde ama yarın ilk işim gerekli izinlerimi aldıktan sonra kamera kayıtları ve MOBESE kayıtları ile yetikli kurumlara başvuracağım ödeyecek gücüm olmadığından dolayı ve haksız tutardan dolayı gerekli bütün mecralara başvuracağım.

23 Mart 2024 12:22

13 Mart 02:45