Emre sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 18:08

2022 yılından beridir üyeyim. Son 1 aydır düzenli olarak araba kiralama yapıyorum. Günlük ve araç temizliği iç dış yıkama cebimden karşılıyorum. Böyle müşteri bulmaları çok zor. Bu sabah saat 10 civarında aradılar beni. Emre Bey, üyelik yaparken yüklemiş olduğunuz resim ile selfie videosundaki resimdeki yüzünüz uyuşmuyor dediler. Aracı 15 dakika içinde sonlandırın dediler. Bu ne saçmalık, böyle bir şey nasıl olur? 2022 yılından beri neredeydiniz, neden onca kiralama yaptığımda sorun olmadı? Mağdur ettiniz. Kilometre paketimde henüz hakkım bitmemişken, dakikam bitmemişken bu sebepten ötürü üyeliğimi pasife aldınız. Hakkımı helal etmiyorum. Araca bindim, uzaktan kilitlediler. Her türlü yasal yoldan haklarımı arayacağım. Hiç şüpheniz olmasın, yazıklar olsun.

18 Temmuz 2024 02:05

Eğer tiktak araç kiralama uygulamasına üyeyseniz kiralamanız devam ederken aniden üyeliğinizi İptal edip size yalan söyleyip bahane uydurup aracın kirasını sonlandırmanızı isteyebilirler bilginiz olsun.

Emre
12 Temmuz 2024 00:51

Saatler geçti ve yine çözüm yok

Emre
18 Temmuz 2024 02:00

Tiktak araç kiralama şirketi Kafalarına göre üyeliğimi pasif duruma aldılar ve bunu süresi bitmemiş kiralamam devam ederken yaptılar para ödediğim halde aracı kilitlememi istediler. Düşmeyin arkadaşlar kiralama yapmayın bu firmadan gidin Getir-Araç üzerinden kiralama yapın temsilciye ulaşmak sadece 30 saniye her konuda anında yardımcı oluyorlar bu tiktak gibi ezik bir firma değiller. Belki 1 ay düzenli kiralama yaptım her gün aracın yıkamasına kadar kendi cebimden karşıladım

12 Eylül 2023 12:36
Yunus sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 14:01
"Ömer beye anlayışı için teşekkürler"
TikTak Kirala Kiralama Kapatmaması Ve Ücret Yansıtılması
TikTak Kirala Kiralama Kapatmaması Ve Ücret Yansıtılması
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 07:22
Ertürk sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Üyeliği Gizemli Sebeplerle Durduruldu: Şeffaflık Eksikliği Ve İletişim Sorunları

24 Kasım 2024 19:25