Anıl sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2023 00:23
Anıl'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler bilgi aldığım beyefendi uygun bir dille destek oldu ve konu çözümlendi.”

20.12.2023 - 20:57 saatinde bir kiralama başlattım. Aracı alıp yola çıktıktan yaklaşık iki dakika sonra sol aynada hasar olduğunu fark ettim ve kiralamamı 21:02 saatinde sonlandırmak durumunda kaldım. Sonrasında durumu anlatmak üzere Tiktak çağrı merkezini aradım ve benden sonra kiralama yapacak kişi de aynı durumu yaşamasın diye bilgi vermek istedim. Aracın, aldığım sırada park halinde zarar görmüş olabileceğini ve kiralama başlangıcında aynanın yerine oturtulduğu için hasarın fark edilemez olduğunu, teslim aldığım gibi ben de aynı şekilde bıraktığımı belirttim. Ancak bu durum tuhaf bir şekilde benim üzerime kaldı ve suçsuz yere yargılanan mahkum gibi hissetmeye başladım. Ardından konuştuğum yetkili, polis tutanağı tutulması gerektiğini ve kiralama esnasında olabileceğini, bunu bilemeyeceğini ve kiralamamı tekrar başlatmam gerektiğini söyledi. Ben de 'siz işinizi yapıyorsunuz' diyerek aracı hiç oynatmadan tekrar kiralama başlattım ve trafik polisi çağırdım aracı bıraktığım yere. Bir saat eşimle soğukta bekledikten sonra polis geldi. Ancak trafik polisi, benim yaşadığım herhangi bir kaza olmadığı için tutanak yazamayacağını söyledi ve bana, kiralama bedelim iade edilmezse firmayı Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etmem gerektiğini belirtti ve yanımdan ayrıldı. Ardından bu saçma durumun son bulması için tekrar çağrı merkezini aradım ve durumu başka bir yetkiliye tekrar izah etmek durumunda kaldım. Hiçbir yere gidemeden, gecenin bir vakti eşimle mağdur olduğumuzu ve kiralamada çekilen tutarların iade edilmesi gerektiğini aktardım. İnceleme yapılıp dönüş sağlanacağını söyledi yetkili. Hâlâ dönüş olmayınca iki gün sonra uygulamaya bir giriş yapayım dedim ve hesabımın pasif statüye alındığını gördüm. Şimdi sayın Tiktak yetkilileri, size aracın teslim edildiği anda çekilen kiralama sonrası fotoğraflarını buradan da paylaşıyorum. Araç benden önce, ne olduysa, bir şekilde aynası zarar görmüş ve yerine oturtularak bu durum gizlenmiş olabilir. Ben de teslim aldığım gibi yerine oturtup fotoğraflarını çektim. Ben tüm iyi niyetimle size haber verdim diye mi bu şekilde muamele görüyorum? Ben aynı şekilde aracı bırakıp gidebilirdim. Fotoğraflar, benim aldığım gibi bir şey belli etmiyor; sorunsuz gözüküyor zaten. Bu durumda 'ihale kime kalırsa' gibi bir uygulama mı yapacaktınız? Benim vaktimi, huzurumu ve paramı aldınız. Para iadesi yapın, sonra arkadaşça ayrılalım.

28 Aralık 2023 08:34 (Şikayetten 8 saat sonra)
28 Aralık 2023 16:45

Merhaba, Talebinizle ilgili ekibimiz sizi aradı ve bilgilendirdik. Ekiplerimizin yaptığı inceleme ve verdiği bilgiye bağlı olarak maalesef farklı bir işlem yapamadığımızı paylaşmak isteriz. Saygılarımızla, TikTak

Anıl
28 Aralık 2023 16:52

Ekibinizden Durmuş bey olumlu olarak dönüş yaptı ama bir yanlış anlaşılma mı oldu?

Anıl
29 Aralık 2023 14:56

18 Kasım 2024 04:50
Kubilay sonuçtan çok memnun

21 Ağustos 2023 19:49
"Tarafıma dönüş sağlanıp sorun giderildiği için firma ve yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum."